Oι εμφανίσεις στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Καράβα

Τα up & down στα looks των επώνυμων κυριών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στα γενέθλια του Γιώργου Καράβα, που έκανε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή σε μαγαζί της Μεταμόρφωσης, όπου μαζί με τη γυναίκα του Ραφαέλα Ψαρρού υποδέχτηκαν φίλους και συναδέλφους, που τους ευχήθηκαν το "Happy Birthday".

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε για χάρη του μοντέλου και πρώην κριτή του GNTM, ο οποίος έλαμπε από χαρά και ευτυχία δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Ο φακός του youweekly.gr απαθανάτισε τις γυναικείες εμφανίσεις και σου δείχνει ποιες από τις celebrities ξεχώρισαν με τα looks τους και ποιες θα μπορούσαν λίγο καλύτερα, με μερικές επιδιορθωτικές κινήσεις (στυλιστικές) στις επιλογές τους.

Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Με μούσα την Κylie Minogue

Τα looks που ξεχώρισαν στο πάρτι του Καράβα

Εμφανίσεις που ακολουθούν τις τάσεις της εποχής είδαμε στο πάρτι του Γιώργου Καράβα, με το μαύρο αλλά και τα φωτεινά χρώματα να κυριαρχούν στα looks των επώνυμων κυριών που έδωσαν το "παρών". Καθεμία επέλεξε να αναδείξει το δικό της προσωπικό στυλ, μέσα από μοδάτα κομμάτια, που έκαναν δήλωση μόδας, το καθένα με διαφορετικό τρόπο και για διαφορετικό λόγο. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες τα πήγαν μια χαρά με το outfit που φόρεσαν και ποιες θα μπορούσαν να κάνουν μερικές διορθώσεις στις εμφανίσεις τους για να πάρουν Άριστα "10".

Μαίρη Βιτινάρος

mary vitinaros

ndp photo agency

Μια κλασική βραδινή εμφάνιση επέλεξε η όμορφη "μοντέλα", ποντάροντας σε μίνι σούπερ θηλυκό φόρεμα Saint Laurent με παγέτες, μια πρόταση που ναι μεν είναι από τις βασικές τάσεις για το βράδυ, αλλά θα ταίριαζε καλύτερα σε έναν άλλον χώρο, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί safe επιλογή, την κάνει πολυφορεμένη πλέον ιδέα για μια έξοδο by night. Με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο (δες τα παπούτσια του φθινοπώρου που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου) και ένα πιο κοριτσίστικο χτένισμα στα μαλλιά -και όχι στυλιζαρισμένο σινιόν- θα έδινε μια πιο μοντέρνα αίσθηση και πιο νεανική στο σύνολό της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

ζενεβιέβ μαζαρί

ndp photo agency

Μια barbiecore εμφάνιση (δες πώς θα δημιουργήσεις ένα pink σύνολο) έκανε η Ζενεβιέβ, επιλέγοντας ένα twin set Kalr Lagerfeld, Kurt Geiger παπούτσια και τσάντα, ενώ τα κοσμήματά της ήταν Minasdesign. Το ροζ χρώμα δεν πρέπει να απουσιάζει φέτος από καμία χειμερινή γκαρνταρόμπα που... σέβεται τον στυλιστικό της εαυτό, αφού αποτελεί βασική τάση, είτε σε head-to-toe μονοχρωμία είτε συνδυάζοντάς το με το κλασικό μαύρο, όπως έκανε και η Ζενεβιέβ. Ένα κραγιόν σε ροζ τόνους θα ήταν ιδανική επιλογή αντί για το κόκκινο.

Έλενα Γαλύφα

ελενα-γαλυφα

ndp photo agency

Μια σούπερ μοδάτη εμφάνιση έκανε η Έλενα, επιλέγοντας μπεζ σύνολο με cut-outs σακάκι και μίνι φούστα-φάκελο, δίνοντας έμφαση σε μια mini glam bag και μπότες μέχρι το γόνατο. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της και η ενασχόλησή της με τη μόδα την κατατάσσουν στις πλέον ενημερωμένες του χώρου, οπότε το look της δικαίως έλαβε τα πιο θετικά σχόλια. Highlight; Οι κάλτσες μέχρι το γόνατο μέσα από τις μπότες, που αποτελούν βασικό trend στο διεθνές street style - Και όχι μόνο!

Θα έδινες 55 ευρώ για μια αυθεντική τσάντα Saint Laurent;

Ραφαέλα Ψαρρού

ραφαέλα ψαρρού

ndp photo agency

Η κούκλα σύζυγος του Γιώργου Καράβα διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα, που τη βοηθά να αναδεικνύει κάθε look που επιλέγει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προτίμησε ένα αντρικού τύπου κοστούμι (τα bold είναι μεγάλη τάση της σεζόν) με ρίγες Vassia Kostara, το οποίο συνδύασε ιδανικά με ένα σούπερ θηλυκό τοπ, βάζοντας μια hot πινελιά στο αυστηρό ανδρόγυνο, ενώ τα στρας στην ύφανση χάρισαν έναν glam χαρακτήρα στο outfit. Με ένα πιο minimal top, ένα αθλητικό T-shirt, για παράδειγμα, η εικόνα θα ήταν υπέρκομψη.