H Ναταλία Γερμανού φοράει τη Νο1 τάση και δεν είναι αυτή που νομίζεις!

Μάθε όλα τα στυλιστικά της tips για casual-chic εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Με εμπνευσμένα looks εντός και εκτός πλατό, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Αlpha σε παρακινεί να πειραματιστείς με τις επιλογές της, αρχής γενομένης από τη Νο1 τάση της σεζόν, που όχι μόνο κάνει θραύση στα εγχώρια καλέσματα και στα σουαρέ, αλλά θα την δεις κιόλας να φιγουράρει τις γιορτές στην πρώτη σειρά των πιο λαμπερών εμφανίσεων. Και όχι, δεν είναι φόρεμα με παγέτες ούτε metallic σύνολο (δες το πιο hot φόρεμα της σεζόν). Είναι ένα minimal κομμάτι στο πιο hot χρώμα της εποχής.

Η Ναταλία απογειώνει το κόκκινο κοστούμι

ναταλία γερμανού κόκκινο κοστούμι

ndp photo agency

Τα κοστούμια (δες τις bold τάσεις για φέτος) είναι η αγαπημένη επιλογή της Ναταλίας Γερμανού, είτε ως "office look" είτε στις βραδινές της εξόδους! Το ανδρόγυνο στυλ είναι πρώτο στη λίστα των τάσεων της σεζόν, ενώ το κόκκινο χρώμα αποτελεί συνώνυμο των γιορτινών ημερών που πλησιάζουν - φέτος μάλιστα φιγουράρει στα top χρώματα του χειμώνα σε ρούχα και αξεσουάρ. Θα το φορέσεις σκέτο ή με ένα top από μέσα, ειδικά εάν το κούμπωμα του σακακιού κατεβαίνει κάτω από το στήθος. Έτσι θα αναδείξεις τη θηλυκότητά σου με κομψό τρόπο, χωρίς να γίνεις προκλητική!

Copy her look

κόκκινο σακάκι

Θα το βρεις εδώ

κόκκινο παντελόνι

Θα το βρεις εδώ

μαύρος φάκελος

Θα το βρεις εδώ

ασημί πέδιλα

Θα το βρεις εδώ

Σημασία στη λεπτομέρεια

Μικρές –αλλά τόσο σημαντικές– λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν ένα σύνολο να ξεχωρίσει. Κανόνας απαράβατος για τη Ναταλία που δεν ακολουθεί την πεπατημένη στη μόδα. Τι κάνει; Δίνει βάση στη διαφορετικότητα είτε πρόκειται για ρούχο είτε για αξεσουάρ, που αλλάζει εντελώς το look της.

Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Με μούσα την Κylie Minogue

Για παράδειγμα, δημιουργεί εύκολα ένα θηλυκό boho look με μια ζώνη στη μέση και βάζει τη δική τη αισθησιακή πινελιά με ένα διάφανο top από μέσα.

ναταλία γερμανού φόρεμα

instagram

Το κοστούμι είναι το αγαπημένο της σε όλες του τις μορφές, που το χρησιμοποιεί μάλιστα για να απογειώσει το athleisure style.

ναταλία γερμανού σπορ

instagram

5 μυστικά μιας καλοντυμένης γυναίκας

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha ξεπερνά τα συνηθισμένα και κλασικά... μονοπάτια της μόδας, υιοθετώντας εμπνευσμένα looks που φέρουν την υπογραφή της. Είτε πρόκειται για sexy δαντελένια tops ή μάξι εμπριμέ φορέματα, είτε για παντελόνια με παγέτες ή με animal prints, εκείνη έχει τη μαγική ικανότητα να δημιουργεί looks που δεν... αντιγράφονται εύκολα.

ναταλία γερμανού στυλ

ndp photo agency

Το μυστικό της; Πέντε tips που ακολουθεί πιστά.

  • Συνδύασε τα κοστούμια με πέδιλα (με καλοφροντισμένο πεντικιούρ)
  • Φόρεσε σωστά εσώρουχα (ειδικά με τα tops που έχουν βαθύ ντεκολτέ)
  • Πρόσθεσε vintage κομμάτια στο μοντέρνο look σου
  • Απόκτησε ένα εντυπωσιακό παλτό (δες τα κλασικά κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) που θα φοράς για χρόνια
  • Οι nude γόβες και μια καλή κλασική τσάντα είναι πάντα στη μόδα