Η Μόνικα Μπελούτσι με φινετσάτη εμφάνιση στην Ελλάδα

Συνδύασε κλασικά κομμάτια στο στυλάτο look της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Χτες το βράδυ η Θεσσαλονίκη φωτίστηκε όχι μόνο από τα φλας για το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης, αλλά και από τη λαμπερή εμφάνιση της κούκλας Monica Bellucci, που βρέθηκε στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους, για την προβολή της ταινίας "Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις" των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένη στην παράσταση "Maria Callas: Letters and Memoirs".

Το στυλ της, επιλέγοντας για άλλη μία φορά διαχρονικά και κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, εντυπωσίασε όσους την είδαν από κοντά, αφού η κομψότητά της ήταν αξεπέραστη και η φινέτσα της απέδειξε πως μια γυναίκα για να ξεχωρίσει με τα looks της δεν χρειάζεται τίποτε άλλο πέρα από την προσωπικότητα και το χαμόγελό της. Και η Monicca τα έχει και με το παραπάνω.

μόνικα μπελούτσι

ndp photo agency

Victoria Beckham VS Kim Kardashian: Με το ίδιο ροζ lingerie dress που θα λατρέψεις κι εσύ!

Η φινετσάτη εμφάνιση της Monica Bellucci

Τιμώντας το αγαπημένο της ανδρόγυνο στυλ (δες το bold κοστούμι της σεζόν), η Ιταλίδα ηθοποιός επέλεξε μαύρο κλασάτο κοστούμι, τονίζοντας τη θηλυκότητά της με διάφανο πουκάμισο και ψηλοτάκουνα. Αν και οι περισσότεροι την έχουμε συνηθίσει σε αισθησιακούς ρόλους μέσα από τον κινηματογράφο, με το αψεγάδιαστο κορμί της να κερδίζει όλα τα βλέμματα, στην προσωπική της ζωή οι στυλιστικές επιλογές της βασίζονται σε κομμάτια κλασικά, που τονίζουν τη γυναικεία κομψότητα.

5 κλασικά παλτό που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Με τις στυλιστικές επιλογές της απογείωσε τη σοφιστικέ total black εμφάνισή της, τονίζοντας παράλληλα την υψηλή αισθητική και την έμφυτη κομψότητά της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το σχεδόν φυσικό της μακιγιάζ, που τόνισε την ομορφιά της, αλλά και το sleek hair look της, συμπληρώνοντας ιδανικά μια εξαιρετική εικόνα.

μπελούτσι look

ndp photo agency

Highlights: Οι ψηλοτάκουνες πλατφόρμες αλλά και το tie-scarf στο πουκάμισό της, που έδειξαν ξεκάθαρα ότι η ίδια γνωρίζει από τάσεις και είναι πλήρως ενημερωμένη για όλα τα φετινά it-items.

H Jane Birkin ενέπνευσε τον Βασίλη Ζούλια στη νέα του συλλογή

μόνικα μπαλούτσι κοστούμι

ndp photo agency

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός θα τιμηθεί με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στην 7η Τέχνη, με την ίδια να δηλώνει: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ».