Τι θα φορέσουν 10 επώνυμες την Παραμονή των Χριστουγέννων; Δες το αγαπημένο τους party look για να εμπνευστείς

Λαμπερές και πανέμορφες, αποκαλύπτουν το δικό τους style tip για το ρεβεγιόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Mια ιδιαίτερη βραδιά, με πολλά χαμόγελα, ανεβασμένη διάθεση και υπέροχες εμφανίσεις. 10 επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους φόρεμα για την Παραμονή των Χριστουγέννων και σου δίνουν ιδέες για να λάμψεις κι εσύ στο ρεβεγιόν.

Ηaute couture τουαλέτες, εντυπωσιακά φορέματα, ασημί γοβάκια, πολυτελή κοσμήματα και glitter αξεσουάρ είναι αυτά που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities το βράδυ της Παραμονής, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το δικό τους μυστικό για ένα outfit που θα κάνει δήλωση μόδας όπου κι αν παρτάρεις!

10 επώνυμες μάς δείχνουν ποιο είναι το αγαπημένο τους φόρεμα για τα Χριστούγεννα

Ελένη Μενεγάκη


Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη, αφού μαζεύεται όλη η οικογένεια στο σπίτι, για φαγοπότι (η Ελένη είναι δεινή μαγείρισσα, ως γνωστόν), ανταλλαγή δώρων και αλλαγή του χρόνου με πολλά χαμόγελα και ευχές. Η «βασίλισσα» της TV κάνει πάντα αίσθηση με τις στυλιστικές της επιλογές, με τα μάξι φορέματα να είναι πρώτα στη λίστα της για το ρεβεγιόν.

Εκείνη προτιμά τα metallic κομμάτια με παγέτες, που είναι μεγάλο trend φέτος, ενώ το χρυσαφί χρώμα αναδεικνύει ιδανικά το χρώμα της επιδερμίδας της. Tip: Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στο μακιγιάζ σου, με τονισμένα μάτια και ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν στα χείλη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η οικοδέσποινα του «Happy day» είναι γνωστό ότι αγαπά τα μίνι φορέματα (ορθώς), που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παραμονή επιλέγει ένα off-shoulder κρουαζέ κομμάτι σε μαύρο χρώμα, με πολλές δόσεις λάμψης, για μια σικάτη εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Μάλιστα, για να αναδείξει το σύνολο, ένα chic σινιόν είναι η ιδανική επιλογή. Tip: Ένα μεγάλο λουλούδι στο μπούστο θα προσθέσει στο festive look μια ρετρό πινελιά!

Βίκυ Καγιά

Ξέρει ξεκάθαρα από μόδα κι αυτό φαίνεται. Εκτός ότι δεν θα δεις ποτέ κακοντυμένη τη Βίκυ Καγιά, έχει το χάρισμα να κάνει δικά της τα fashion trends με τέλειο τρόπο! «To στυλ μου είναι σε γενικές γραμμές λιτό με ένα twist θηλυκότητας», έχει πει η ίδια, αλλά για τα ρεβεγιόν των γιορτών κάνει μια εξαίρεση.

Η ίδια προτιμά ιδιαίτερα κομμάτια, με τα bold φορέματα να έχουν την τιμητική τους την Παραμονή. Tip: Τα εντυπωσιακά μανίκια λειτουργούν σαν κόσμημα στο look, οπότε στο υπόλοιπο σύνολο κινήσου σε minimal γραμμές.

Δείτε επίσης: Black-Tie Dress Code: Ένας έξυπνος οδηγός για τα looks των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Χριστίνα Μπόμπα

Πάντα προσεγμένη και μέσα στη μόδα η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει χάσει τίποτα από τη λάμψη και την ομορφιά της, που αντίθετα ενισχύθηκαν μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της. Τα φορέματα-υπερπαραγωγή είναι η αδυναμία της και μάλιστα αυτά που τονίζουν τις γραμμές της.

Έτσι φέτος ποντάρει σε ένα sequin dress σε κόκκινο χρώμα, επιλέγοντας το πιο μοδάτο κρουαζέ σχέδιο της εποχής, που κολακεύει κάθε σιλουέτα. Tip: Για να πετύχεις μια υπέρκομψη εμφάνιση, συνδύασε το φόρεμά σου με αξεσουάρ και παπούτσια στον ίδιο τόνο. So chic!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι γνωστή για το υψηλό της γούστο και την upper αισθητική της. Για τις γιορτές επιλέγει εντυπωσιακά φορέματα σε mini μήκος που αναδεικνύουν τις καλλίγραμμες γάμπες της, ενώ τα Χριστούγεννα προτιμά φωτεινά χρώματα και μοδάτα σχέδια.

Ένα μίνι εμπριμέ ντραπέ φόρεμα με πινελιές κόκκινου είναι το αγαπημένο της, που συνδυάζει με ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα του πάθους, τονίζοντας τη θηλυκότητά της. Tip: Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό σινιόν για να αναδειχτεί ιδανικά το ντεκολτέ σου.

Κατερίνα Καινούργιου

Μια statement επιλογή για το ρεβεγιόν κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, που σε προτρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή της για να λάμψεις κάτω από το γκι. Ένα μάξι metallic φόρεμα με διαφάνεια είναι top επιλογή, αφού βρίσκεται μέσα στις φετινές τάσεις των γιορτών.

Εκείνη το συνδυάζει με μοδάτα lace up πέδιλα και statement σκουλαρίκια, προσθέτοντας έξτρα δόσεις λάμψης στο σύνολο. Tip: Δώσε βάση στα underwear σου, που πρέπει να μη φαίνονται μέσα από το φόρεμα και να εφαρμόζουν σωστά στο σώμα σου, για να μην είναι κιτς το αποτέλεσμα.

Φαίη Σκορδά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Μέσα από το «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ αλλά και στις βραδινές εξόδους της η Φαίη Σκορδά (είναι σπάνιες, αφού συνήθως πηγαίνει σε events φιλανθρωπικού χαρακτήρα) ξέρει να μαγνητίζει τα φλας!

Ποντάρει συχνά σε little black dresses, δηλαδή μικρά μαύρα φορέματα, αλλά και σε maxi αέρινα κομμάτια, ενώ τα φετινά Χριστούγεννα «ψηφίζει» το χρώμα της σεζόν – ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα είναι ο ορισμός του party look. Tip: Ένα σχέδιο με σούρες στη μέση κολακεύει κάθε σωματότυπο.

Δείτε επίσης: Θα λάμπεις από πάνω μέχρι κάτω: Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα που πρέπει να φορέσεις στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν!

Ελένη Χατζίδου

Πίνει στην υγειά μιας ευτυχισμένης και όμορφης χρονιάς και χαμογελάει... τσαχπίνικα στον φακό. Η Ελένη Χατζίδου είναι fan των φωτεινών χρωμάτων τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στις βραδινές της εξόδους, οπότε για το ρεβεγιόν δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει μια έντονη απόχρωση για το φόρεμά της. Φέτος προτιμά μοβ και, μάλιστα, με μπόλικο glitter.

Οι παγέτες, άλλωστε, έχουν την τιμητική τους στις γιορτές, οπότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα to-the-point. Tip: Ένα loose φόρεμα γίνεται σούπερ θηλυκό εάν επιλέξεις κοντό μήκος και φυσικά το V κόψιμο στο στήθος αναδεικνύει το ντεκολτέ. Γιατί αν δεν είσαι sexy την Παραμονή, πότε θα είσαι;

Hλιάνα Παπαγεωργίου

Όσες φορές κι αν τη δεις είναι πάντα ο ορισμός της κομψότητας, αφού τόσο στις casualwear εμφανίσεις της όσο και στις βραδινές εξόδους της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέρει πώς να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Για την Παραμονή δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, που εστιάζει στο ιδιαίτερο σχέδιό του. Tip: Άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας και μη φορτώσεις το look με πολλά "μπιχλιμπίδια". Ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με στρας είναι αρκετά.

Ελένη Τσολάκη

Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ θα είναι φέτος η Ελένη Τσολάκη, ποντάροντας σε ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα, που συνδυάζει με ιδιαίτερες γόβες. Η στενή γραμμή του τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το μίνι μήκος του τα υπέροχα πόδια της.

Τα βολάν στο τελείωμα βάζουν αυτή την girly πινελιά που χρειάζεται αυτό το "τσαχπίνικο" σύνολο. Tip: Προτίμησε ένα ζευγάρι παπούτσια με ιδιαίτερο σχέδιο, για να ισορροπήσεις τον minimal χαρακτήρα του φορέματος.