Άγιος Βαλεντίνος: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη για ραντεβού - Αυτό το φόρεμα το θέλουμε όλες ASAP

Είναι κομψό, μοδάτο και... δύσκολα θα το σκεφτείς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Μπήκε ο Φεβρουάριος και όλες περιμένουμε πώς και πώς τη γιορτή των ερωτευμένων και ετοιμαζόμαστε για το ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας. Ο Άγιος Βαλεντίνος θα μας φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο μας και όλες θέλουμε να λάμψουμε μέσα σε υπέροχα looks και φορέματα - η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήδη μας έχει προτείνει δύο looks.

Από την άλλη δεν θέλουμε να βάλουμε για άλλη μία φορά... παγέτες (που τις φοράμε το ίδιο εύκολα και σε καθημερινές εμφανίσεις). Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η κατάλληλη για να μας δώσει όχι μόνο ιδέες για να δημιουργήσουμε εξαιρετικό στυλ, αλλά και να μας προτείνει το πιο στοχευμένο φόρεμα που όλες θα θέλουμε να αποκτήσουμε ASAP.

Το trendy φόρεμα της Ηλιάνας είναι η καλύτερη πρόταση για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης και φέτος. Ένα φόρεμα που συνδυάζει αριστοτεχνικά δύο must-have χρώματα δεν μπορεί ανα λείπει από τις επιλογές σου για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το φούξια της Barbie (τάση barbiecore) και το κόκκινο χρώμα της χρονιάς δημιουργούν ένα απόλυτα στοχευμένο στα trends και ταυτόχρονα chic και αιθέριο αποτέλεσμα.

Το δίχρωμο shirt-dress της Ηλιάνας ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, ενώ αποτελεί μία από τις πιο κομψές και γοητευτικές επιλογές για να βγεις ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου με τον αγαπημένο σου. Θα συνδυάσεις το σύνολο (αν είσαι τολμηρή) με over-the-knee μπότες σε φούξια χρώμα, για μια statement εμφάνιση.

Δοκίμασε την τάση μέσα από 4 επιλογές

δίχρωμο φόρεμα

Μίνι φόρεμα, €215, Revolve

ριγέ δίχρωμο φόρεμα

Με ρίγες, €31,80, Compania Fantastica

μίνι ντραπέ φόρεμα

Μίνι ντραπέ, €104,30, Love & Alicia

φόρεμα χρωματιστό

Με τιράντες, €96, Forever Unique

Θα το συνδυάσεις με ψηλές φούξια μπότες, για ένα τέλειο combo!

φούξια μπότες

Ελαστικές μπότες, €32, Xti

Και η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπά αυτό τον ρομαντικό... αγιοβαλεντίνικο συνδυασμό!

Τι να προσέξεις στο styling

Τα δύο χρώματα αυτά είναι τόσο bold και εντυπωσιακά οπότε δεν χρειάζεται να φορτώσεις το σύνολο με επιπλέον statement κομμάτια. Κινήσου σε minimal τόνους στο μακιγιάζ και πρόσθεσε ένα ζευγάρι λιτά σκουλαρίκια, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το look.

Εάν θέλεις μπορείς να επιλέξεις γοβάκια σε κόκκινο χρώμα αντί για μπότες ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα, που είναι από τις πιο elegant προτάσεις της σεζόν.