Η Βίκυ Καγιά σού δείχνει το πιο άνετο και στυλάτο σύνολο για να βγεις για ψώνια

Είναι ένα look που συνδυάζει άνεση και μοδάτο χαρακτήρα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@vikykaya
instagram@vikykaya

Είναι μια γυναίκα με έμφυτη κομψότητα και το στυλ της είναι αξεπέραστο. Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς οι στυλιστικές της γνώσεις την έχουν τοποθετήσει εδώ και χρόνια πρώτη στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και κομψές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που ξέρει από μόδα και τάσεις, αποδεικνύοντας καθημερινά με τα looks της ότι διαθέτει και class και elegance και μπορεί να αναδείξει εύκολα ό,τι κι αν φορέσει, δίνοντας παράλληλα μαθήματα στυλ για να δημιουργήσουμε κι εμείς all-day looks.

H ίδια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, που τη βοηθάει να φοράει τα πάντα και να δείχνουν πάνω της όπως ακριβώς στα μοντέλα στην πασαρέλα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την βλέπουμε διαρκώς να κάνει έξυπνο styling, προτείνοντας casual και glam εμφανίσεις, που κάνουν τη διαφορά.

Πρόσφατα, λοιπόν, την είδαμε με ένα in fashion look, που μας δίνει ιδέες για το πώς με βασικά κομμάτια που έχουμε στην capsule γκαρνταρόμπα μας θα δημιουγήσουμε ένα outfit, που διαθέτει μοδάτα στοιχεία και είναι παράλληλα και πολύ άνετο για να βγούμε βόλτα το πρωί, κάνοντας τα ψώνια μας. Δες, λοιπόν, πώς θα το δημιουργήσεις κι εσύ με τα πιο basic items της ντουλάπας σου.

Η Βίκυ Καγιά σού δείχνει το πιο άνετο & στυλάτο look για να βγεις για ψώνια

Βασικά κομμάτια

Θα χρειαστείς απλά ρούχα που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας αλλά συνήθως τα φοράμε με τον ίδιο πάντα κλασικό τρόπο. Η Βίκυ Καγιά μάς βγάζει από τη ρουτίνα του styling με την πρότασή της, που θα μας βολέψει στις πρωινές εξόδους μας. Θα χρειαστείς:

Μαύρο παλτό

Tip: Προτίμησε ένα μακρύ και σε ίσια γραμμή για να δημιουργήσεις μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.

παλτό μαύρο

Μακρύ μαύρο παλτό, €99,95, Zara

Πλεκτό φόρεμα

Tip: Το μπεζ χρώμα θα δείξει αυτόματα το look σου πιο ακριβό, ενώ είναι από τα πιο hot colors της σεζόν. Τα πλεκτά είναι must-have του 2024 και ένα μίνι φόρεμα θα το φοράς εύκολα όλη την άνοιξη με το τζιν μπουφάν σου.

μπεζ φόρεμα

Μπεζ πλεκτό φόρεμα, €5,99, Celestino

Trainers

Tip: Τα vintage αθλητικά τα λατρεύουν όλα τα it-girls και τα επιλέγουν σε bold αλλά και classic χρώματα. Άφησέ τα να κάνουν δήλωση μόδας στην εμφάνισή σου και να σου χαρίσουν ταυτόχρονα στυλ και άνεση.

αθλητικά

Aθλητικά, €120, Αdidas Samba

Clutch

Tip: Προτίμησε μια τσάντα-φάκελο σε puffer σχέδιο, που θα βάλει αυτή τη μοντέρνα πινελιά που χρειάζεται το σύνολο.

τσάντα φάκελος

Clutch, €20,47, Temu

Μην ξεχνάς

... τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Ένα οπάκ μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το look, που συνδυάζει έξυπνα τα ρετρό στοιχεία με τις μοντέρνες πινελιές, σε ένα απόλυτα στοχευμένο σύνολο στις τρέχουσες τάσεις.