Zara: Θα είσαι σαν βασίλισσα του χιονιού με αυτό το λευκό μπουφάν! Είναι από τη νέα συλλογή και έχει 60 ευρώ!

Είναι τόσο χουχουλιάρικο! Έχουν "τρελαθεί" όλες!

Zara: Θα είσαι σαν βασίλισσα του χιονιού με αυτό το λευκό μπουφάν! Είναι από τη νέα συλλογή και έχει 60 ευρώ!

Αυτό το λευκό μπουφάν από τα καταστήματα Zara θα σε κάνει να μοιάζεις με βασίλισσα του χιονιού! Θα το βρεις στη νέα συλλογή κι έχει μόνο 60 ευρώ!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει για ακόμα μια φορά ένα συγκλονιστικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει για κανένα λόγο από την γκαρνταρόμπα σου φέτος τον χειμώνα!

Μιας και ο καιρός δεν είναι στα καλύτερα του και... θα έρθουν και χειρότερες μέρες από άποψη κρύου πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για να μείνεις ζεστή αλλά και στιλάτη!

Για να μην ψάχνεσαι σου βρήκαμε εμείς ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
59,95 EUR
ΕΚΡΟΥ - 4391/201

Υδροαπωθητικό μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που προσαρμόζεται με λεπτομέρεια με γείσο. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα που προσαρμόζεται με θηλιά. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια εσωτερικό λουρί. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: γέμισμα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.
Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

μπουφάν Zara

Zara νέα συλλογή

Zara οικονομικά μπουφάν

Και για να ολοκληρωθεί το oufit σου βρήκαμε και το απόλυτο μαύρο τζιν για να το συνδυάσεις, κάνοντας μια φοβερή αντίθεση! Κοστίζει μόνο 10 ευρώ γιατί είναι τώρα σε προσφορά!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το μπουφάν με 50 ευρώ θα το φοράς όλο το χειμώνα! Είναι σε μαύρο χρώμα!

Αυτό το μπουφάν σε μαύρο χρώμα από την νέα συλλογή των Zara μόνο με 50 ευρώ θα το φοράς όλο το χειμώνα. Έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Κορίτσια, αν ακόμη και το μπουφάν σας θέλετε να είναι hot trend και να μην το έχουν πολλές, ξεχάστε τα κλασικά κομμάτια και επιλέξτε αυτό.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στην κατηγορία με τα μπουφάν στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara, είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει.

Πρόκειται για το μπουφάν με όρθιο γιακά με κουκούλα και μακρύ μανίκι. Κορδόνι προσαρμογής στο κάτω μέρος. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Κοστίζει 49,95 ευρώ!

Zara: Αυτό το παλτό είναι σε έκπτωση και κάνουν ουρές για να το κάνουν δικό τους! Η τιμή τα «σπάει»!

undefined

undefined

undefined

undefined