Block the pastels: Πώς θα αναμείξεις τα παστέλ στις εμφανίσεις σου

Τα χρώματα των ζαχαρωτών απογειώνουν τα looks μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Block the pastels: Πώς θα αναμείξεις τα παστέλ στις εμφανίσεις σου

To color blocking αποτελεί μία από τις βασικές τάσεις S/S2021 και είναι ο τρόπος για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου αλλά και να δείξεις σε όλους πόσο ενημερωμένη είσαι με τη μόδα. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι να αναμείξεις τα χρώματα μεταξύ τους αρκεί να ξέρεις τους βασικούς κανόνες, που θα σε βοηθήσουν για να έχεις ένα stylish και safe αποτέλεσμα στο look σου.

παστέλ looks street style

Οι σχεδιαστές αλλά και το street style δεν μένει αμέτοχο στην τάση αυτή, δείχνοντας πόσο ενδιαφέρον έχει όχι μόνο στυλιστικά αλλά και δημιουργικά, αφού η φαντασία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του outfit. Να θυμάσαι ότι εάν είσαι πρωτάρα σε αυτού του είδους τον συνδυασμό, τα παστέλ είναι εύκολη υπόθεση, γιατί όποιο λάθος κι αν κάνεις δεν θα σε προδώσει, αφού οι χρωματικοί σου τόνοι θα είναι απαλοί.

παστέλ σύνολο

7+1 κανόνες για να το κάνεις σωστά

  • Να χρησιμοποιήσεις ζεύγη χρωμάτων που είναι δίπλα-δίπλα στην χρωματική παλέτα. Για παράδειγμα, μοβ-ροζ, κίτρινο με πράσινο της μέντας.
  • Το ροζ είναι συνήθως ο "μπαλαντέρ" σε ένα παστέλ color blocking, αφού ισορροπεί τα άλλα χρώματα που θα επιλέξεις.
  • Τα ζεστά παστέλ ταιριάζουν στις ξανθές περισσότερο, αφού αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους και φυσικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες, κάνοντας έντονο κοντράστ.
  • Παστέλ με παστέλ, για να πετύχεις το τέλειο look. Μην ξεφύγεις ούτε στα αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσεις με το σκεπτικό ότι η εμφάνισή σου είναι... άτονη!

παστέλ color blocking με φόρεμα

  • Εάν δεν θέλεις να δυσκολευτείς και πολύ επίλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα σε παστέλ τόνους (φωτ. Stine Goya S/S2021), με μοτίβα που συνδυάζουν διάφορες αποχρώσεις. Έτσι θα είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.
  • Φέτος τόλμησε το tie-dye σε παστέλ τόνους, ειδικά ένα denim παντελόνι ή ένα jacket θα σε βοηθήσουν να μπεις... ήπια στο κλίμα του blocking - άσε που είναι πρώτη τάση!

παστέλ tie-dye

  • Το εν λόγω color blocking ταιριάζει πολύ με λευκά ή nude παπούτσια, ενώ μπορείς να "δανειστείς" και έναν τόνο από τα κομμάτια που έχεις επιλέξει στα πέδιλά σου!
  • Τα χρυσαφί κοσμήματα δένουν απόλυτα με μια τέτοια εμφάνιση, ειδικά αλυσίδες σε layering.

παστέλ total look