Playsuit: "Παίξε" με το αγαπημένο καλοκαιρινό κομμάτι

Δημιούργησε πολλά looks με ένα μόνο ρούχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Playsuit:

Είναι ένα από τα πιο "παιχνιδιάρικα" κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, αφού μπορούμε μαζί του να κάνουμε άπειρα στυλιστικά... παιχνίδια, να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε, να φανταστούμε και -γιατί όχι- να νιώσουμε σαν μοντέλα στους δρόμους της πόλης! Το playsuit είναι ο σύμμαχός μας σε αυτό το fashion game, που θα λήξει με νίκη!

Το καλοκαίρι όλες ας αναζητούμε ευκολοφόρετα και βολικά κομμάτια, που είναι φυσικά στη μόδα, για να μπορούμε να δημιουργούμε ευφάνταστα σύνολα από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούμε και πολύ. Μιλήσαμε ήδη για τα co-ords, που είναι στην ίδια κατηγορία με το playsuit, αφού πρόκειται στην ουσία για ένα "σετ" σε ένα μόνο ρούχο!

playsuit beige

Οι fashionistas αλλά και οι celebrities ανά τον κόσμο το λατρεύουν και το φοράνε όχι μόνο στις street style εμφανίσεις τους αλλά και σε βραδινές εξόδους, ακόμα και σε κοινωνικές περιστάσεις και εκδηλώσεις. Φέτος δώσε βάση στα χρωματιστά κομμάτια (δες εδώ τις τάσεις στα χρώματα S/S2021), σε ένα head-to-toe κίτρινο playsuit (δες εδώ το σετ που επέλεξε η Φαίη Σκορδά) αλλά και σε ένα denim κομμάτι, που θα τα φορέσεις χωρίς δυσκολία στο styling.

Μυστικά & tips για να το βάλεις σωστά

  • To playsuit ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, αφού στην πυσία είναι σαν ανα φοράς ένα σορτς με το αντίστοιχο τοπάκι.
  • Βάλε μια ζώνη στη μέση ή επίλεξε ένα κομμάτι με λάστιχο, για να δημιουργήσεις εύκολα το εφέ της λεπτής μέσης αλλά και μια κομψή σιλουέτα.
  • Απόφυγε τα στενά κομμάτια που διαγράφουν και δεν κολακεύουν καμία. Αν πάλι θέλεις να βγεις το βράδυ, επίλεξε ένα μαύρο και σέταρέ το με ένα φαρδύ σακάκι από πάνω και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

playsuit boho

  • Εάν έχεις μεγάλο στήθος, πριτίμησε ένα με τετράγωνο ντεκολτέ που θα σε κολακεύσει, αποφεύγοντας τις λεπτές τιράντες που δεν θα σου προσφέρουν τη στήριξη που χρειάζεσαι.
  • Το ιδανικό office look θα το δημιουργήσεις με ένα λινό playsuit με κοντό μανίκι, ιδανικά σε φούξια ή πράσινο χρώμα (φέτος είναι must-have color!).
  • Εάν οι γραμμές σου το επιτρέπουν, απόκτησε ένα με cut-outs που είναι μεγάλη τάση και φόρεσέ το με slandals.
  • Για ένα boho look, επένδυσε σε ένα κομμάτι με εμπριμέ μοτίβα και κρόσια, που θα ταιριάξεις με πολλά μακριά κολιέ και εσπαντρίγες.

playsuit floral