Πλεκτά φορέματα: Υιοθέτησε την τάση με τα 5 πιο στυλάτα κομμάτια του Zara

Για άκρως μοδάτες εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλεκτά φορέματα: Υιοθέτησε την τάση με τα 5 πιο στυλάτα κομμάτια του Zara

Πρόκειται σίγουρα για το it-dress του καλοκαιριού, αφού το πλεκτό φόρεμα είναι ένα κομμάτι ευκολοφόρετο, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά αξεσουάρ, ενώ είναι το basic item που θα σε βοηθήσει να βάλεις μια ρετρό πινελιά στο look σου. Σε πολλά σχέδια, χρώματα και στυλ, εμείς βρήκαμε τα 5 πιο in fashion από το Zara και αφήνουμε σ' εσένα την επιλογή.

Οι Οίκοι μόδας αλλά και το street style υιοθέτησε την τάση των πλεκτών φορεμάτων από το χειμώνα και ειδικά εν μέσω καραντίνας το κομμάτι αυτό λειτούργησε σωστά στα homewear, αφού είναι άνετο και βολικό και μπόρεσε επάξια να αντικαταστήσει τις φόρμες μέσα στο σπίτι. Τώρα, όμως, που βγαίνουμε... παραέξω, συνεχίζουμε μεν να το φοράμε αλλά το σετάρουμε με διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να αποτελεί εύκολα ένα all-day κομμάτι για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Πώς θα το φορέσεις σε all-day looks

Γήινες αποχρώσεις, μονόχρωμοι συνδυασμοί και αθλητικά παπούτσια χαρίζουν στιλ και ολοκληρώνουν την εμφάνισή σου με χαλαρή και cool διάθεση το πρωί. Μίνιμαλ σιλουέτες, σκίσιμό στο πλάι και ανοιχτή πλάτη σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα ή τα αγαπημένα σου mules και πέδιλα (δες εδώ τις τάσεις στα παπούτσια της σεζόν), το πλεκτό φόρεμα φοριέται και το βράδυ αν συνδυαστεί σωστά.

ριγέ πλεκτό φόρεμα

Εάν επιλέξεις ένα κομμάτι σε nude τόνους, μπορείς να το απογειώσεις με μια ζώνη-αλυσίδα στη μέση και αξεσουάρ με χρυσαφί λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση που το φόρεμά σου έχει τιράντες, χρησιμοποίησέ το όπως ακριβώς το lingerie dress, δηλαδή φόρεσέ το με ένα top από μέσα το πρωί και για το βράδυ άφησέ το να κάνει fashion statement.

Για να είσαι ακόμα περισσότερο to-the-point, επίλεξε ένα κομμάτι με ρίγες, καλύτερα μάξι, και συνδύασέ το με sneakers ή platforms. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση θα μοιάζεις σαν να έχεις έρθει κατευθείαν από τα 70s, ίσως και με την πρωταγωνίστρια του The Serpent.

Οι 5 προτάσεις μου από το Zara

φούξια πλεκτό φόρεμα

Φούξια, €22,95

μοβ πλεκτό φόρεμα

Μοβ, €25,95

μπλε πλεκτό φόρεμα

Μίνι, €25,95

μπεζ πλεκτό φόρεμα

One shoulder, €25,95

μπεζ μάξι πλεκτό φόρεμα

Μάξι, €29,95