Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και ακούει στο όνομα "Zara Beauty"

Εσύ ακόμη να την ανακαλύψεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Zara κυκλοφορούν συλλογή μακιγιάζ και ακούει στο όνομα

Μπορεί τα Zara να είχαν ήδη κάνει κάποια βήματα στο χώρο και της ομορφιάς με την αρωματική τους σειρά με την Jo Malone, ωστόσο αυτή τη φορά μπήκαν πιο... βαθιά και συνεργάστηκαν με την κορυφαία make-up artist Diane Kendal για την πρώτη τους συλλογή μακιγιάζ.

«Όταν η Zara με προσέγγισε για να αναλάβω τη θέση της creative director της Zara Beauty, αναγνώρισα μία ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Η Zara πάντα είχε ένα ευρύ κοινό και ήθελα η συλλογή αυτή να καταφέρει να κάνει το ίδιο. Να είναι καθαρή, να απευθύνεται σε όλους και οι συσκευασίες να είναι επαναχρησιμοποιούμενες.

Zara συλλογή μακιγιάζ

Είμαι πραγματικά περήφανη για αυτά που δημιουργήσαμε: μία μεγάλη γκάμα από μοναδικές φόρμουλες για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και το πρόσωπο. Αυτή η ένταση χρωμάτων σε μία καθαρή συλλογή με υψηλής ποιότητας συστατικά είναι κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Μέσα από μία πληθώρα προσώπων και στιλ μακιγιάζ, η συλλογή τιμάει εξυμνεί αυτό που πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό στη βιομηχανία μας: δεν υπάρχει ομορφιά, μόνο όμορφοι άνθρωποι», δήλωσε η ίδια.

Στην πρώτη καμπάνια της Zara Beauty, την υπογραφή τους πρόσθεσαν κορυφαίοι δημιουργοί όπως Craig McDean, David Sims, Fabien Baron, Marilyn Minter, Mario Sorrenti, Nadine Ijewere, Oliver Hadlee Pearch, Steven Meisel, και Zoë Ghertner, που συνεργάστηκαν με την Diane Kendal για να αναδείξουν έναν κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες. Τόσο καιρό λοιπόν κάνουν χαμό με τα ρούχα τους και ήρθε η ώρα να λάμψουν και στο χώρο της ομορφιάς.

Τα 2 sold out looks του Zara μάς έκλεψαν την καρδιά!

Μπορώ να πω πως είναι η αγαπημένη μου τάση κάθε άνοιξη και καλοκαίρι (δες εδώ και τις υπόλοιπες S/S 2021)ή καλύτερα... διαδικασία στυλιστική. Γιατί περί διαδικασίας πρόκειται και μάλιστα... τελετουργικής, αφού η ανάμειξη των prints χρειάζεται προσοχή για να αποδώσει τα μέγιστα στην εμφάνισή μας. Επειδή λοιπόν το street style αλλά και τα catwalks απογειώνουν και φέτος το mix'n'match, το πολυαγαπημένο μας Zara μάς βγάζει από τη δύσκολη θέση και αμς δίνει 2 έτοιμα σύνολα για να περπατήσουμε με το κεφάλι... ψηλά στους δρόμους της πόλης.

Το πολυσυζητημένο mix'n'match

Συνδύασε ετερόκλητα μεταξύ τους κομμάτια σε διαφορετικές υφές, χρώματα και κυρίως prints. Αυτό είναι το περίφημο και πολυσυζητημένο mix'n'match, ένα challenge που σε προκαλεί να το αποδεχτείς και να κάνεις το outfit σου να μη φαίνεται φορτωμένο και ταυτόχρονα να είναι στη μόδα!

mix'n'match look street style

Γιατί τι είναι η μόδα, κορίτσια; Είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι δημιουργικότητας, με στόχο να πειραματίζεσαι αλλά και να αισθάνεσαι καλά με αυτό που φοράς. Για να το παίξεις λοιπόν αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσεις στις... πίστες πρέπει να ξέρεις τον βασικό κανόνα: Ξέχνα τους κανόνες της μόδας, των χρωμάτων και των συνδυασμών και κέρδισε όσο πιο πολλές... ζωές μπορείς στο παιχνίδι των τάσεων! Χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή από το color blocking, αλλά θα τα πας μια χαρά.

Αν πάλι δεν είσαι τολμηρή, δες αυτά τα δύο σύνολα από το Zara, που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση χωρίς να κοπιάσεις. Είναι το απόλυτο look της σεζόν!

σύνολο mix'n'match zara

Εμπριμέ φούστα, €39,95, και πουκάμισο με μεγάλα λουλούδια, €39,95

zara σύνολο

Ριγέ φούστα, €29,95, και floral πουκάμισο, €29,95

Μυστικά & tips για τέλειο mix'n'match

  • Μείνε σε μία χρωματική παλέτα και κινήσου σε παρόμοιους χρωματικούς τόνους ή έστω ανάμεσα σ' αυτούς που ταιριάζουν μεταξύ τους.
  • Βρες το ένα print που θα κυριαρχεί. Διάλεξε το βασικό pattern και μετά βρες τα υπόλοιπα κομμάτια που θα το πλαισιώσουν.
  • Dots & ρίγες (δες πώς θα τις φορέσεις σωστά). Ταιριάζουν ακόμα και σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους και μεγέθη.
  • Ίδιο print, άλλα χρώματα. Είναι μια safe επιλογή για να πετύχεις το πρώτο σου mix'h'match.
  • Kάθετα & oριζόντια. Ταίριαξε μεταξύ τους διαφορετικές ρίγες σε tops και bottom και δεν θα χάσεις.
TAGS