5 μίντι φορέματα από το Zara μόνο με €19,99 που θα φοράς όλη τη σεζόν

Θα τα συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου μπότες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι αυτή η αγαπημένη εποχή που δημιουργείς τα πρώτα σύνολα για τις επόμενες κρύες μέρες, παρόλο που ο καιρός ακόμα είναι ένα... μακρύ καλοκαιράκι. Μην χάσεις, λοιπόν, λεπτό και απόκτησε τα πιο στυλάτα φορέματα της εποχής, που θα τα βρεις στο Zara μόνο με €19,99, για να τα φοράς όλο τον χειμώνα με τις αγαπημένες σου μπότες, κάνοντας τις πιο statement εμφανίσεις. Τα μίντι φορέματα που σου προτείνω θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να απογειώσεις τα καθημερινά σου looks.

5 μίντι φορέματα με €19,99 για updated εμφανίσεις

Πες (προσωρινά τουλάχιστον) "αντίο" στα μίνι φορέματα και υιοθέτησε στα all-day looks σου τα πιο μοδάτα μίντι κομμάτια από το Zara, που κοστίζουν μόλις €19,99 ευρώ και θα δημιουργήσεις μαζί τους τα πρώτα ζεστά σύνολα της εποχής. Σε μαύρο, γκρι και denim (θυμήσου εδώ τα basic denim items της σεζόν) και σε διαφορετικά σχέδια, θα τα φορέσεις με τις αγαπημένες μπότες σου και θα ξεχωρίσεις εύκολα στις εξόδους σου από το πρωί ως το βράδυ. Style tip: Κάθε φόρεμα έχει minimal προσανατολισμό, οπότε φρόντισε να του βάλεις τα σωστά αξεσουάρ, δημιουργώντας μοδάτα office looks σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις.

Θα έδινες 55 ευρώ για μια αυθεντική τσάντα Saint Laurent;

Το κρουαζέ

κρουαζέ

Είναι η Νο1 hot τάση στην οποία ορκίζονται όλες οι γυναίκες, ειδικά εκείνες που έχουν μερικά κιλάκια παραπάνω στην περιοχή της κοιλιάς. Ο λόγος; Οι σούρες του συγκεκριμένου σχεδίου κόβουν πόντους και δείχνουν τη σιλουέτα πιο αδύνατη.

Θα το βρεις εδώ

Boots up: Θα το συνδυάσεις με μπότες μέχρι το γόνατο.

knee boots

Μπότες H&M

Το πλεκτό

πλεκτό

Είναι ζεστό και σούπερ βολικό, αφού η φαρδιά γραμμή του θα σου χαρίσει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς να το φορέσεις και ως ζακέτα (τσέκαρε εδώ τα αγαπημένα σου cardigan), αφού τα κουμπιά του από πάνω ως κάτω είναι πολύ βολικά.

Θα το βρεις εδώ

Boots up: Τα αρβυλάκια ταιριάζουν τέλεια στο στυλ του.

αρβυλάκια

Aρβυλάκια Keepfred

Το denim

τζιν φόρεμα

Κλασική επιλογή όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Χαρίζει μια κομψή εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ.

Θα το βρεις εδώ

Boots up: Με slouchy μπεζ μπότες μέχρι το γόνατο, για μια ρετρό πινελιά στις all-day εμφανίσεις σου.

beige boots

Mπότες Envie shoes

Το loose αμάνικο

αμάνικο

Είναι ένα φόρεμα πασπαρτού, αφού μαζί του θα δημιουργήσεις casual αλλά και πιο θηλυκά σύνολα. Φόρεσέ το με T-shirt ή πουκάμισο από μέσα στο γραφείο ή σκέτο για να βγεις το βράδυ με την παρέα σου. Κάνε layering με κοσμήματα για μια κομψή εμφάνιση.

Boots up: Με λουστρίνι στενές μπότες μέχρι το γόνατο, για να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό ρετρό look.

λουστρίνι

Μπότες, Tsoukalas

To bodycon στράπλες

στραπλες

Κλασική αξία χειμώνα-καλοκαίρι, αφού φοριέται όλες τις εποχές. Δοκίμασέ το με ένα μπλουζάκι από μέσα ή πουκάμισο (θυμήσου πώς θα φορέσεις το oversized με 5 τρόπους στο γραφείο) και φόρεσέ το το βράδυ σκέτο με ένα φαρδύ σακάκι.

Boots up: Με peep-toe mules, που θα κάνουν δήλωση μόδας!

mules

Mules, DKNY, Haralas