Αναβάθμισε το denim look σου: 10 στυλιστικά tips για να μοιάζει ακριβό & πολυτελές

Μυστικά που ξέρουν μόνο οι στυλίστες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Το τζιν σε όλα του τα σχέδια και χρώματα είναι βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας, αφού μας προσφέρει άνεση και ευελιξία στις all-day εμφανίσεις μας. Είτε πας στη δουλειά είτε βγεις για μια χαλαρή βραδιά με φίλους,, το τζιν είναι πάντα η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Ωστόσο, για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του styling και να απογειώσεις εύκολα το τζιν παντελόνι σου, κάνοντας fashion statement, δες στη συνέχεια 10 tips που μόνο οι στυλίστες γνωρίζουν για το πώς θα ανεβάσεις... επίπεδο το ταπεινό αυτό basic κομμάτι της ντουλάπας σου.

10 στυλιστικά tips για να αναβαθμίσεις το denim look σου

Φόρεσέ το με bold τοπ

Επίλεξε μια statement μπλούζα που θα απογειώσει το τζιν σου και θα δείξει αυτόματα το look ακριβό. Είτε πρόκειται για ένα μπλουζάκι με διαφάνεια, με σούρες ή με τούλι (δες τις 10 προτάσεις μας για να διαλέξεις), ένα bold τοπ θα κάνει όλη τη δουλειά - ένα look που θα βάλεις και το βράδυ χωρίς δυσκολία.

Συνδύασέ το με tailored σακάκι

Για μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, φόρεσε το τζιν σου με ένα μοντέρνο σακάκι. Αυτός ο συνδυασμός προσθέτει μια νότα κομψότητας στο ντύσιμο, καθιστώντας το κατάλληλο για δουλειά, συναντήσεις ή ακόμα και για μια βραδινή έξοδο.

Βάλε ζώνη

Μια λεπτή ζώνη στο τζιν παντελόνι σου θα αλλάξει αυτόματα όλη την εικόνα του - και θα δημιουργήσεις εύκολα μια πιο αδύνατη σιλουέτα. Προτίμησε μία με διακριτική αγκράφα.

Πες "ναι" στα kitten heels

Είναι το πιο κομψό παπούτσι της σεζόν και αυτό που θα φοράς όλη την άνοιξη. Η θηλυκή γραμμή του αυτόματα θα δείξει το look σου elegant και πολυτελές, ενώ η εικόνα σου θα μοιάζει βγαλμένη από σελίδες περιοδικού μόδας. Προτίμησε μπορντό χρώμα για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Προτίμησε T-shirt & cardigan

Είναι ο must-have συνδυασμός της άνοιξης για να φορέσεις όχι μόνο το τζιν σου. Το λευκό μπλουζάκι και ένα κοντό ζακετάκι των 60s θα δείξει πόσο ενημερωμένη είσαι - άρα και σούπερ στυλάτη!

Key-piece τα statement αξεσουάρ

Μια χοντρή αλυσίδα στον λαιμό ή μεγάλα σκουλαρίκια ακόμα και ένα jockey καπέλο στο κεφάλι θα αναβαθμίσουν το outfit και από μια κλασική (και βαρετή ίσως) casualwear εμφάνιση θα γίνει statement.

Βάλε καλσόν

Φέτος το καλσόν είναι από τα must-have σε όλες του τις αποχρώσεις. Με το τζιν σου προτίμησε μαύρο διάφανο, που θα κάνει τη διαφορά στο στυλ και... καλή εντύπωση!

Πρόσθεσε χρώμα

Για να αναδείξεις το τζιν σου δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με ένα πουλόβερ σε φωτεινό χρώμα (κόκκινο ή μπορντό για παράδειγμα), πάνω από ένα λευκό πουκάμισο. So chic and elevated!

Leather-up

Τώρα την άνοιξη φόρεσε ένα δερμάτινο πανωφόρι, που θα απογειώσει το τζιν σου. Εάν είναι κιόλας με λεοπάρ μοτίβα, ακόμα καλύτερα.

Mix'n'match prints

Μην επιλέγεις διαρκώς μονόχρωμα μπλουζάκια για να φορέσεις το τζιν σου παντελόνι. Σκέψου φέτος έντονα φλοράλ (δες 10 πουκάμισα από το Zara για να τα συνδυάσεις με το τζιν σου) και κάθετες ρίγες. Φορώντας το παντελόνι σου με ένα παιχνιδιάρικο print αναδεικνύεται όλη σου η εμφάνιση.