Όταν το καλοκαίρι έρχεται, τι καλύτερο από μια βόλτα στα πολυκαταστήματα notos για summer shopping!

Αρθρογράφος: Έλενα Οικονόμου
Έλενα Οικονόμου
Όταν το καλοκαίρι έρχεται, τι καλύτερο από μια βόλτα στα πολυκαταστήματα notos για summer shopping!

Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά και ως fashion editor που γνωρίζω όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θέλω να βρω τρόπους να αναβαθμίσω το look μου και για φέτος!

Θα κάνω πράξη λοιπόν τη φράση “shop 'till you drop” και ξεκινάω για τις καλοκαιρινές μου αγορές, ώστε να ανανεώσω την εικόνα μου και να φτιάξω ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μου. Διαβάστε παρακάτω...

Και μόνο ένας τρόπος υπάρχει για αυτό. Κατεβαίνω στο κέντρο της Αθήνας στο αγαπημένο μου πολυκατάστημα notos που ξέρω ότι θα βρω όλα όσα έχω στο μυαλό μου και επιθυμώ να αποκτήσω.

Φτάνω λοιπόν και χωρίς να χάνω χρόνο περνάω πρώτα από το ισόγειο στο American Eagle, όπου εντοπίζω διάφορα must have items για casual εμφανίσεις όπως tops, σορτς και κιμονό.

Ανεβαίνω στον 5ο όροφο με τα γυναικεία, όπου τσεκάρω τις νέες αφίξεις σε brands όπως την Juicy by Juicy Couture, την Desigual με τα υπέροχα prints, τις Bsb και Toi & Moi για μια πιο άνετη και συγχρόνως chic εμφάνιση.

Θα επιλέξω κομμάτια «κλειδιά» τόσο για τις εμφανίσεις μου στο γραφείο, όσο και για τα fashion events που θα παρευρεθώ για να μαγνητίσω τα βλέμματα.

Φετίχ για φέτος, τα καπέλα Lovely Hats και οι εσπαντρίγιες των Castañer και Esprit!

Όσο για τις βόλτες μου στην παραλία; Θα διαλέξω μαγιό από διάσημες μάρκες όπως Calvin Klein, Club Neuf, Banana Moon, Triumph, Freegun κ.α. και θα τα σετάρω με τα πιο funky σχέδια των Havaianas, Ipanema και Reef.

Ολοκληρώνω την ιεροτελεστία του shopping στο ισόγειο, στη σάλα με τα καλλυντικά και τα αρώματα.

Εδώ, θα κάνω μια στάση πρώτα στο stand της Clarins! Ενημερώνομαι για τις αντηλιακές κρέμες με υψηλό δείκτη SPF για το πρόσωπο και το σώμα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά και για τις υπέροχες ενυδατικές κρέμες της. Η αισθητικός δεν παραλείπει να μου δείξει και τα νέα προϊόντα μακιγιάζ για ένα λαμπερό πρόσωπο.

Επιπλέον ενημέρωση στα αντηλιακά, θα λάβω και από τη Lancaster, ενώ στο corner της Guerlain θα ανακαλύψω τα εμβληματικά της κραγιόν, καθώς και την πιο λαμπερή τερακότα του καλοκαιριού στην πιο chic συσκευασία!

Πολλές οι μάρκες, πολλοί οι πειρασμοί! Δεν σας το κρύβω πως αισθάνομαι σαν... την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και δεν θέλω αυτό το ταξίδι να τελειώσει ποτέ! Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα εδώ για ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

Επισκεφθείτε το κοντινότερό σας notos ή το e-shop www.notos.gr για να ζήσετε κι εσείς το δικό σας παραμύθι!