Ελένη Μενεγάκη: Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα....

Το φορούσε στα γενέθλια της Βαλέριας!

Ελένη Μενεγάκη: Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα....

Σε έκπτωση το κόκκινο φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη από βελούδο! Από 238 ευρώ τώρα.... μπορείς να το βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή! Η ίδια άλλωστε, φημίζεται για το στιλ της και κάθε της ρούχο ξεπουλάει!

Η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε το εν λόγω φόρεμα την ημέρα των γενεθλιών της Βαλέριας, την οποία και γιόρτασε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό.

Εμείς, πάθαμε εμμονή με το συγκεκριμένο κόκκινο και χρυσό φόρεμα από βελούδο και το εντοπίσαμε και μάλιστα με έκπτωση. Από 238 ευρώ τώρα μπορείς να το βρεις στα 214! Προσοχή, όμως, έχουν μείνει λίγα κομμάτια αφού ό,τι φοράει η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha ξεπουλάει! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram:

Ελένη Μενεγάκη: Το κόκκινο maxi φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές.

Επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και χρώματα που τονίζουν τα χαρακτηριστικά της.

Αγαπάει τις φωτεινές αποχρώσεις και για αυτό το λόγο λίγες είναι οι φορές που επιλέγει να φοράει μαύρα στην εκπομπή της.

Μια από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη που αγαπήσαμε ήταν το maxi κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει με τον έναν ώμο. Στο φόρεμα πρόσθεσε μια χρυσή ζώνη η οποία αναδεικνυε την σιλουέτα της.

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο...

To φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Μάλιστα έχουν μείνει λίγα κομμάτια, οπότε σπεύσε!

Είναι άλλωστε απίστευτα ιδιαίτερο, από το κόψιμο μέχρι το χρώμα του. Το συγκεκριμένο φόρεμα πάει ασορτί με τα μάτια της Ελένης και ανέδειξε το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, η γραμμή του είναι τέτοια που μπορεί να φορεθεί από πολλούς σωματότυπους.

Η ίδια, το είχε φορέσει πριν λίγες μέρες και εμείς το εντοπίσαμε σε έκπτωση! Είναι από τα All over και πλέον κοστίζει από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το υπέρτατο μπουφάν της για το οποίο επίσης σας έχουμε γράψει;