Zara: Αυτή η τσάντα μοιάζει με πάπλωμα και είναι μπλε! Νέα άφιξη στα trends της σεζόν!

Αν είσαι κι εσύ fashion girl θα την έχεις αγοράσει ήδη!

Zara: Αυτή η τσάντα μοιάζει με πάπλωμα και είναι μπλε! Νέα άφιξη στα trends της σεζόν!

Κι όμως στα καταστήματα Zara - που όλες λατρεύουμε - υπάρχει μια νέα και πολύ εκκεντρική άφιξη που την κατατάσσουμε απευθείας στα trends της σεζόν! Είναι μια τσάντα που μοιάζει με πάπλωμα κι εκτός αυτού έχει το απόλυτο χρώμα για φέτος που δεν είναι άλλο από το μπλε!

Στο e-shop των καταστημάτων θα την βρείτε στην κατηγορία cross-body bags μαζί με άλλα top fashion item, όπως αυτή την χρυσή που σας είχαμε προτείνει πριν από λίγο καιρό κι έχει γίνει ανάρπαστο κομμάτι!

ΜΑΞΙ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΜΠΛΕ - 6390/510

Τσάντα χιαστί μάξι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο και ασημί. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 25 x 34,5 x 8,5 cm

Zara τσάντα

Zara

Zara: Αυτή η τσάντα είναι άσπρη και δε θα τη βγάζεις από πάνω σου! Είναι το τέλειο αξεσουάρ για τον χειμώνα!

Αυτή η τσάντα που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, είναι όλη άσπρη και το μόνο σίγουρο είναι πως αν την αγοράσεις δε θα θες να τη βγάζεις στιγμή από πάνω σου! Είναι το τέλειο αξεσουάρ για το χειμώνα μιας και το χρώμα της θα κάνει τις εμφανίσεις σου σικάτες!

Μία λευκή τσάντα είναι πάντα καλή λύση για μία γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει και να "τραβήξει" πάνω της όλα τα βλέμματα!

Τα Zara σου έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή! Μόλις είδαμε αυτή την τσάντα τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο γιατί θα σε βολέψει πραγματικά πολύ!

Σου βρήκαμε επίσης την τσάντα από τη νέα συλλογή που θα κρατάς όλο το χρόνο!

ZARA τσάντα

Τόσο το χρώμα της όσο και το σχέδιο της, είναι ιδανικά για τις πρωινές σου εμφανίσεις!

λευκή τσάντα

Θα τη βρεις στο online store του Zara μόνο με 22,95!