Και φόρεμα γίνεται αυτό το φούτερ από τα H&M - Μόνο 19,99 σε δυο χρώματα

Μπορείς να το φορέσεις για καφέ, αλλά και το βράδυ για ποτό

Και φόρεμα γίνεται αυτό το φούτερ από τα H&M - Μόνο 19,99 σε δυο χρώματα

Δυο σε ένα είναι αυτή η μπλούζα που θα βρεις στα καταστήματα των H&M. Αυτό το φούτερ γίνεται αν θέλεις και φόρεμα, αλλά και το αντίστροφο και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ. Επίσης, μπορείς να το βρεις και σε δυο διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις.

Αν κάποια ημέρα της εβδομάδας σου θέλεις να αφήσεις μέσα στην ντουλάπα σου τα κλασικά φορέματα και να φορέσεις κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, τότε αυτό το φούτερ πρέπει να το αγοράσεις. Θα δώσει άλλο στιλ στις εμφανίσεις σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M σου βρήκα το φούτερ φόρεμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου. Είναι σε ίσια γραμμή, με τσέπη στη μέση, ενώ το εσωτερικό του υλικό είναι μαλακό.

Μπορείς να το βρεις σε όλα τα καταστήματα μόνο με 19,99 ευρώ και βγαίνει σε μαύρο αλλά και γκρι χρώμα.

H&M φόρεμα

Μαύρο φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείς να συνδυάσεις και με αυτή την τσάντα πλάτης, που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχετε. Είναι βολική και χωράει σχεδόν τα πάντα μέσα.

Και αυτό το φόρεμα από τα H&M προκαλεί φρενίτιδα ακόμη και αν δεν γίνεται φούτερ - Είναι άκρως ρομαντικό

Κορίτσια ετοιμαστείτε γιατί αυτό είναι το ρομαντικό μιντί φόρεμα από τα H&M, που θα σας «ταξιδέψει» σε άλλη εποχή! Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ και μπορεί τώρα να γίνει δικό σας!

Αν είστε στην αναζήτηση ενός αέρινου φορέματος αυτό είναι το ιδανικό για σας!

Μην το σκέφτεστε άλλο, καθώς είναι σικ, θηλυκό και σίγουρα θα "μαγνητίσει" τα βλέμματα. Αν είστε μια ρομαντική ψυχή που θέλει ωστόσο να παραμένει in με τα trends της σεζόν τότε το μπεζ φορεματάκι είναι το σωστό για εσάς!

Επίσης, έχετε στο νου σας και αυτό, καθώς το κυνηγάνε όλες σαν τρελές αυτό το φόρεμα!

H&M φόρεμαH&M ρομαντικό φόρεμα

Κάντε το δικό σας εδώ!