Σε 2 μοναδικά χρώματα ένα ονειρικό κιμονό των H&M - Θα «μείνεις» με τα print του

Άκρως Ανοιξιάτικα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 2 μοναδικά χρώματα ένα ονειρικό κιμονό των H&M - Θα «μείνεις» με τα print του

Πρόκειται να «μείνεις» μόλις δεις αυτό το απίστευτο κιμονό που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Τα print που έχει πάνω του είναι τέλεια. Ωστόσο βγαίνει σε 2 μοναδικά χρώματα για να διαλέξεις εσύ το αγαπημένο σου.

Αν λατρεύεις να ξεχωρίζεις και να μην είσαι ίδια με τις υπόλοιπες γυναίκες στο στιλ, τότε αυτό το κιμονό είνα η καλύτερη αγορά. Και αυτό λόγω του χρώματος που έχει, αφού έχει πολύχρωμο pint, με το οποίο δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητη.

Τα κιμονό, αποτελούν για τις τελευταίες σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, αναπόσπαστα κομμάτια συλλογών πολλών fashion brand, ενώ μερικές από τις πιο γνωστές fashion influencers και fashion bloggers ανέδειξαν με τις street style εμφανίσεις τους το συγκεκριμένο κομμάτι και μας έδωσαν πολλές στιλιστικές ιδέες.

Εγώ σου βρήκα δυο μοναδικά από τα H&M. Το ένα βγαίνει σε ανοιχτό ροζ χρώμα και το άλλο σε πράσινο.

Airy kimono - 29,99 €

H&M κιμονό σε 2 χρώματα

Ωστόσο, δες και αυτό το το paper bag σορτσάκι των H&M που βγαίνει σε 3 χρώματα. Έχει γίνει «καπνός».

Πως να φορέσεις το κιμονό σου την Άνοιξη

  • Αν το κιμονό σου είναι μονόχρωμο, ένας πολύ καλός τρόπος να το συνδυάσεις είναι με ρούχα στον ίδιο χρωματικό τόνο. Εδώ είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις. Παίξε με διαφορετικές υφές στα υφάσματα και διάλεξε κάτι στενό από μέσα που θα κολακεύει το σώμα σου.
  • Το layering δεν έχει εποχές. Χειμώνα-καλοκαίρι το σωστό layering θα σε κάνει να δείχνεις fashion expert, ό,τι και να φοράς! Εδώ έχουμε ένα λίγο πιο φθινοπωρινό look, με τζιν σορτσάκι και δερμάτινο jacket από πάνω. Χρησιμοποίησε ένα κιμονό ενδιάμεσα και δώσε χρώμα και ζωηράδα σε ένα μουντό ντύσιμο.
  • Ένα τζινάκι και ένα κοντό μπλουζάκι δένουν υπέροχα με ένα κιμονό από πάνω, είτε αυτό είναι μακρύ, είτε κοντό. Φόρεσέ το με sneakers ή με γόβα. Όπως και να έχει, θα έχεις πετύχει ένα φρέσκο, μοδάτο look!
  • Ένα φόρεμα ίσως να είναι η πιο εύκολη λύση. Πάντρεψε, λοιπόν, ένα μίνι φόρεμα με ένα μακρύ κιμονό. Είτε το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα, είτε με φλατ σανδάλια, θα έχεις πετύχει μια όμορφη, καλοκαιρινή εμφάνιση.
TAGS