Αυτό το παντελόνι "σπάει" ταμεία στα Massimo Dutti - Θα "κάψεις" καρδιές

Κόλαση και πανικός!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτό το παντελόνι

Και όμως βρήκαμε το παντελόνι που "σπάει" ταμεία στα Massimo Dutti και θα σε κάνει να "κάψεις" καρδιές. Η καραντίνα είναι σχεδόν στο τέλος της, οπότε και εσύ πρέπει να προετοιμαστείς και να ανανεώσεις την ντουλάπα σου.

Τόλμησε το και δεν θα χάσεις. Αντιθέτως μάλιστα, λόγω του υφάσματος και του σχεδίου της φόρμας τα πόδια σου θα φαίνονται πιο ψηλά και εντυπωσιακά. Ανάλογα βέβαια με τι παπούτσια θα το φορέσεις. Αν η φόρμα είναι φαρδιά επέλεξε ένα πέδιλο που δένει με κορδόνια ψηλά στο πόδι και δέσε μαζί του το τελείωμα της.

Συνδύασε αν θέλεις το trendy παντελόνι σου με τα απίστευτα κροκό mules που θα βρεις επίσης, στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti.

Massimo Dutti μακρύ καφέ παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ.

Πως να συνδυάσεις το παντελόνι σου

Moms ψηλόμεσο παντελόνι με μακρυμάνικο top

Ήξερες ότι τα ψηλόμεσα φαρδιά παντελόνια σχεδιάστηκαν πρώτη φορά το 1980; Και φυσικά, αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες μέσης ηλικίας, οι οποίες ήθελαν να κρύψουν τις ατέλειες τους. Για να το φορέσεις όμως με μοντέρνο τρόπο, επίλεξε το top που θα διαλέξεις να είναι εφαρμοστό και να το βάλεις κάτω από το παντελόνι.

Με biker δερμάτινο τζάκετ

Εκτός από το παλτό, το οποίο είναι από μόνο του ένα κομμάτι statement, υπάρχει και άλλη εναλλακτική για εσένα που θέλεις να κάνεις την εμφάνιση πιο edgy. Φόρεσε ένα δερμάτινο biker τζάκετ σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια, τα οποία θα δέσουν όλο το ντύσιμο.

Ψηλόμεσο παντελόνι με πουκάμισο

Το παντελόνι της μαμάς μπορεί να σχεδιάστηκε το 1980, όμως η τάση κορυφώθηκε την δεκαετία του 90, όπου οι γυναίκες προτίμησαν να το φορέσουν με πουκάμισα με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

Ψηλόμεσο με λευκό T shirt

Από τους πιο απλούς συνδυασμούς είναι ο παρακάτω! Φόρεσε το πιο απλό λευκό T shirt που διαθέτεις στην ντουλάπα σου, γύρισε τα ρεβέρ στο ψηλόμεσο σου και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές δουλειές ή τις απλές καθημερινές σου βόλτες