Στα Massimo Dutti η πιο hot τάση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 - Μην την χάσεις

Μην είσαι εκτός μόδας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Massimo Dutti η πιο hot τάση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 - Μην την χάσεις

Μην την χάσεις αυτή την τάση που θα βρεις και στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti. Είναι η πιο hot για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2020 και ήδη την βλέπουμε να την φοράνε πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood, αλλά και fashion blogger, ενώ δειλά δειλά την φοράνε και πολλές γυναίκες.

Πρόκειται για την βερμούδα η οποία αν φορεθεί κατάλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα άκρως κομψό κομμάτι για τις εμφανίσεις σου. Μπορεί να έχει συνδυαστεί για πιο απλές εμφανίσεις, με ένα t-shirt ή για την παραλία, ωστόσο μπορεί να συνδυαστεί έτσι ώστε να το φορέσουμε και στις πιο επίσημες εξόδους μας.

Η βερμούδα, μπορεί να γίνει ένα βασικό κομμάτι για την εμφάνισή μας το πρωί στο γραφείο ή το βράδυ στην έξοδό μας. Μπορεί να συνδυαστεί με σακάκι, με crop τοπ ή με πουκάμισο ή ακόμη και με το αγαπημένο μας t-Shirt.

Η βερμούδα σε ουδέτερη απόχρωση, δηλαδή σε μπεζ, μαύρο ή και λευκό, σε έντονο χρώμα, με prints, φλοράλ ή ριγέ. Με sandals ή με φλατ, η βερμούδα γίνεται μέρος των casual chic εμφανίσεων μας που έχουν θηλυκότητα, νεανικότητα και άνεση για τις καλοκαιρινές μας εξόδους.

Αυτό είναι η hot τάση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 των Massimo Dutti

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΠΟ 100% ΛΙΝΟ - 69.95 €

Πρόκειται για την βερμούδα από 100% λινό ύφασμα. Γραμμή εβαζέ, κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί, δύο πλαϊνές τσέπες, δύο ρελιαστές τσέπες με κουμπί στο πίσω μέρος και θηλιές για τη ζώνη. Πορτογαλικής ραφής.

Massimo Dutti βερμούδα τάση της άνοιξης/καλοκαίρι 2020

JOIN LIFE Care for fiber: Ευρωπαϊκό Λινάρι Βιώσιμης Καλλιέργειας. Το Ευρωπαϊκό Λινάρι Βιώσιμης Καλλιέργειας ποτίζεται με φυσικό τρόπο, δεν χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένους σπόρους ούτε αποφυλλωτικές ουσίες. Μία διαδικασία που σέβεται το νερό και το περιβάλλον.

Ωστόσο, σου βρήκαμε και το παντελόνι που "σπάει" ταμεία στα Massimo Dutti και θα σε κάνει να "κάψεις" καρδιές.