Αυτό το σετ φούστα/μπλούζα των Zara είναι μοναδικό - Ξεπουλάει περισσότερο απ'όλα

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αυτό το σετ φούστα/μπλούζα των Zara είναι μοναδικό - Ξεπουλάει περισσότερο απ'όλα

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή των Zara έχει ήδη κυκλοφορήσει και περισσότερο απ'όλα έχει ξεχωρίσει ένα συγκεκριμένο σετ φούστα/μπλούζα το οποίο μάλιστα ξεπουλάει αρκετά και μέσα από το επίσημο site τους. Είναι για μοναδικές εμφανίσεις, είτε πρωινές είτε βραδινές αφού το στιλ του και το ύφασμά του σου επιτρέπει να το συνδυάσεις ή με φλατ πέδιλα ή με ψηλά για ένα αξέχαστο βράδυ.

Γενικά, τα σετάκια, το να φοράμε δηλαδή ασορτί το πάνω με το κάτω μέρος ήταν μια μόδα που είχε ξεπεραστεί αλλά από πέρυσι φαίνεται πως έχει αρχίσει πάλι να κατακλύζει τις πασαρέλες και την καθημερινότητά μας. Γι΄αυτό φέτος το καλοκαίρι αν θες κι εσύ να είσαι ένα in fashion girl σου προτείνουμε να τολμήσεις να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το συγκεκριμένο που θα δεις παρακάτω:

Αυτό είναι το λευκό σετ φούστα/μπλούζα των Zara που ξεπουλάει περισσότερο για το καλοκαίρι 2020

Αν επιλέξεις, δε , να το φορέσεις ένα καλοκαιρινό πρωινό επιβάλλεται να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν τσαντάκι που είναι επίσης από τη νέα συλλογή των Zara! Δες το εδώ, το φοράνε παντού στο instagram!

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 22,95 EUR
  • ΛΕΥΚΟ - 4938/005

Κοντό πλεκτό τοπ με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara μπλούζα νέα συλλογή

ΠΛΕΚΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 29,95 EUR
  • ΛΕΥΚΟ - 4938/006

Πλεκτή ψηλόμεση φούστα με ελαστική μέση. Λεπτομέρεια κουμπιά μπροστά.

Zara φούστα νέα συλλογή

TAGS