Bershka: Τα new in fuzzy outfits που πρέπει να αγοράσεις!

Η νέα τάση της μόδας είναι τα χνουδωτά ρούχα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bershka: Τα new in fuzzy outfits που πρέπει να αγοράσεις!

Τα Bershka για ένα ακόμη φθινόπωρο μας προτείνουν καινούργιες τάσεις, με αυτή των fuzzy να κάνει την διαφορά. Είναι χνουδωτά και μαλακά και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι ιδανικά για αυτόν τον καιρό και τα χρώματα τους είναι μοναδικά και εντυπωσιακά. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με σνικερ, είτε με μποτάκια, δημιουργώντας το τέλειο χνουδωτό φθηνοπωρινό σύνολο. Είναι, ασφαλώς, αρκετά οικονομικά και μπορείς να τα βρεις από τώρα και για όλο το φθινόπωρο σε όλα τα καταστήματα των Bershka αλλά και διαδικτυακά.

Χνουδωτό φούξια ζακετάκι bershka

Χνουδωτό ζακετάκι μπεζ bershka

Χνουδωτό γαλάζιο σύνολο bershka

Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε τα εδώ!

Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ιδανικό παπούτσι για τον φετινό χειμώνα, σου έχω και εδώ την λύση! Bershka: Αυτό είναι το πιο hot μποτάκι για τον χειμώνα 2020 - 2021

Bershka: Μην ψάχνεις άλλο! - Αυτό είναι το πιο cozy φόρεμα για τον χειμώνα

Εάν ψάχνεις να βρεις ένα καθημερινό και άνετο φόρεμα , εμείς στο έχουμε βρει ήδη! Βρίσκεται στο Bershka και κοστίζει μόνο 19,99! Εμείς το αγοράσαμε ήδη και το ίδιο θα προτείνουμε και σε εσένα!

Ναι καλά άκουσες, είναι πολύ οικονομικό και σίγουρα ταιριάζει σε ο,τι εμφάνιση θέλεις να κάνεις! Είναι κοντό με σούρες στους ώμους και βγαίνει σε δυο αγαπημένα για τον χειμώνα χρώματα! Το γκρι και το μαύρο!

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με μποτάκια αρβύλες ακόμα και sneakers! Τι θα έλεγες να το συνδιάσεις με αυτό το μποτάκι;

bershka φόρεμα bershka φορεμα γκρι

Μπορείς να το βρεις πατώντας εδώ!

Bershka: Το φόρεμα κορσές θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Θέλεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με μια μόνο εμφάνιση σου; Σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα στη νέα συλλογή των Bershka. Βγαίνει σε δυο κλασικά χρώματα και είναι τύπου κορσές.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μίνι, στενό και «αγκαλιάζει» το σώμα. Άρα, αν έχεις καμπύλες θα τις δείχνει να φαίνονται τέλειες, αφού θα στις τονίσει.

Επίσης, έχει μπούστο και σκίσιμο στο ένα πόδι για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη θηλυκή στου πλευρά, χωρίς ωστόσο να είναι πολύ υπερβολικά αισθησιακό.

Εκτός από μαύρο, βγαίνει και σε μπεζ και θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Να σημειώσουμε πως, ένα είναι το αξεσουάρ που σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας κάνει όλες τις εμφανίσεις να φαίνονται στυλάτες! Αυτό δεν είναι άλλο από την τσάντα που κρατάμε! Βρήκαμε την καλύτερη στο Bershka!

Μίντι φόρεμα κορσέ - 19.99 €

Bershka φόρεμα κορσές

Επίσης, η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για εσένα, αυτό το υπέροχο καρό παντελόνι, το οποίο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία για το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν.

ΠΗΓΗ www.bershka.com