Bershka: Συγκλονιστικό το δερμάτινο σακάκι μόνο με 29,99€

Κάνει χαμό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Bershka: Συγκλονιστικό το δερμάτινο σακάκι μόνο με 29,99€

Αν ψάχνεις ένα πανωφόρι για αυτή την εποχή που ούτε έχει πολύ κρύο ούτε ζέστη τότε αυτό που βρήκαμε στα Bershka είναι το ιδανικό για εσένα!

Δερμάτινο σακάκι σε ίσια γραμμή απλό και ταυτόχρονα πολύ στυλάτο για να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου!

Κόστίζει μόνο 29,99 ευρώ και βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Είναι τόσο ζεστό όσο χρειάζεσαι και μπορεί να φορεθεί απο το πρωί με τζιν παντελόνι μέχρι το βράδυ με φόρεμα! Ένα τέτοιο σακάκι συνδιάζεται μοναδικά και με φούστες τις οποίες το bershka έχει σε έκπτωση και μπορείς να τις κάνεις δικές σου!

Σακάκι bershka

Μπορείς να το κάνει δικό σου με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Αυτή είναι η νέα τάση στα φορέματα και βρήκαμε το ιδανικό!

Ο χειμώνας φτάνει και τα πρώτα κρύα μπαίνουν, σίγουρα οι εμφανίσεις σου θες να παραμένουν στυλάτες ακόμα και με πιο "βαριά" ρούχα, έτσι βρήκαμε το φόρεμα από τα Bershka που θα σε βολέψει όλο τον χειμώνα καθώς θεωρείται τάση και συνδιάζεται με τα πάντα!

Μαύρο ριχτό φόρεμα με βολάν ιδανικό για πρωινή αλλά και βραδινή εμφάνιση! Είναι από τα φορέματα που ταιριάζουν με μπότες, αρβυλάκια ακόμα και ψηλή γόβα!

Φυσικά και βρίσκεται στα Bershka στην τιμή των 29,99 ευρώ και μπορείς να το κάνεις δικό σου και online!

φόρεμα bershka

Μανιωδώς φεύγει από τα Bershka η φούστα που μοιάζει με... κουβερτάκι

Από τα Bershka φεύγει μανιωδώς από τις κρεμάστρες μια φούστα, η οποία μοιάζει με... κουβερτάκι και μαζί της έχουν πάθει έρωτα όλες οι γυναίκες.

Βγαίνει σε ροζ χρώμα, αλλά και γαλάζιο και για το χειμώνα είναι σίγουρα μια από τις πιο διάσημες. Σίγουρα θα φορεθεί πολύ και θα ξεπουλήσει.

Πρόκειται για την ψηλόμεση μίνι φούστα η οποία είναι χνουδωτή και πολύ μαλακή. Μπορείς μαζί της να δημιουργήσεις ένα girly look, αλλά με τους κατάλληλους συνδυασμούς και μια πιο extreme εμφάνιση.

bershka φουστα

Αυτή είναι η φούστα των Bershka που μοιάζει με κουβερτάκι

Φούστα μίνι χνουδωτή 12.99 €

TAGS