Είναι για όλες τις ηλικίες - Το εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα από τα Zara που ξεπουλάει στο λεπτό

Δεν πρέπει να το χάσεις από την συλλογή σου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Zara.com
Zara.com

Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο που κάναμε στο online store των Zara αποφασίσαμε να βρούμε κάτι προσιτό για όλες τις ηλικίες όπου θα μπορεί να φορεθεί επίσης στην καθημερινότητά σας είτε για κάποια επίσημη υποχρέωση προκειμένου να δείχνετε εκθαμβωτική.

Δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχουμε προτείνει διάφορα ρούχα τα οποία είναι must για την ντουλάπα σας μιας και είναι γνωστό πως με την πάροδο του χρόνου η μόδα αλλάζει σε χρόνο dt. Έτσι, νούμερα ένα trend για αυτή την περίοδο μιας και έχουμε αποχαιρετήσει για τα καλά το καλοκαίρι πλέον, είναι τα εφαρμοστά φορέματα ντραπε.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το συγκεκριμένο κόκκινο φόρεμα μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλούς τρόπους. Να τονίσουμε πως η λεπτομέρεια κάνει πάντα την διαφορά καθώς έχει γιακά σε ριχτή γραμμή και μακριά μανίκια ενώ έχει κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. (Δείτε επίσης εδώ τα 6 πιο άνετα και chic κομμάτια, στις πιο τέλειες τιμές)

Το φόρεμα από τα Zara που δεν πρέπει να χάσετε

  • ΚΟΚΚΙΝΟ | 8911/465
  • 39,95 EUR

Το απόλυτο κόκκινο φόρεμα από τα Zara
Zara.com
Το κόκκινο φόρεμα από τα Zara
Zara.com
Κόκκινο φόρεμα από τα Zara για όλες τις ηλικίες
Zara.com

Τα πιο σικάτα και άνετα, φθινοπωρινά σετάκια για τις 40 plus - Στο Zara από 15,95 ευρώ

Hello Zara lovers! Τι πιο κομψό και άνετο από τα co-ord sets; Το αγαπημένο μας Zara έχει πολλές επιλογές, σε πολλά χρώματα και σχέδια, για όλα τα γούστα. Σήμερα θα σου δείξω τις δικές μου αγαπημένες επιλογές. Εάν είσαι 40 plus, παρακάτω θα δεις τα ιδανικά κομμάτια για εσένα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Επίλεξε το σετάκι που ταιριάζει πιο πολύ στο στιλ σου και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Πρώτα θα σου δείξω ένα από τα αγαπημένα μου. Πρόκειται για ένα πορτοκαλί, το οποίο απαρτίζεται από top που δένει χιαστί στο λαιμό και άνετο παντελόνι. Έχει λινό ύφασμα και θα σε βολέψει πολύ, ιδίως τις πρωινές ώρες. Το top κοστίζει 25,95 € και είναι διαθέσιμο και σε λευκό χρώμα (κωδικός: 4043/263), ενώ το παντελόνι 39,95 € (κωδικός: 4043/245).

Zara πορτοκαλί set

Δες ακόμη 4 κομμάτια κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, από 29,95 €.

Στη συνέχεια έχουμε ένα, τύπου πιτζάμα set, σε ασημί χρώμα. Είναι πολύ ιδιαίτερο και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδι. Το πουκάμισο βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός: 8561/848), ενώ το παντελόνι 49,95 € (κωδικός: 8560/848).

Zara ασημί set

Δες επίσης 3 υπέρκομψα, must have κομμάτια για τη νέα σεζόν, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, στο Zara, από 22,95 €.

Έπειτα έχω να σου προτείνω ένα υπέρκομψο σετάκι, το οποίο βγαίνει σε τρία χρώματα, το μπλε, το φούξια και το χακί-χρυσό. Απαρτίζεται από αμάνικη μπλούζα, με κλειστή λαιμόκοψη και άνετο παντελόνι. Η τιμή της μπλούζας ανέρχεται στα 15,95 € (κωδικός: 4886/460), ενώ του παντελονιού στα 22,95 € (κωδικός: 4886/461). Είναι πάρα πολύ οικονομικό και must have κομμάτι.

Zara set

Για το τέλος άφησα ένα πιο βραδινό σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από μπλούζα με διαφάνεια από τούλι και μακριά φούστα. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μελιτζανί-καφέ χρώμα και πούλιες σε όλο το μήκος του. Το top κοστίζει 19,95 € (κωδικός: 0219/115), ενώ η φούστα 35,95 € (κωδικός: 0219/114).

Zara καφέ set