Black Friday: 7 κομμάτια από το Zara που ξεπουλάνε αυτήν τη στιγμή!

Τα best seller της εποχής στις καλύτερες τιμές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Από τη μία η Black Friday κι από την άλλη το Zara με την εξαιρετική high street μόδα του. Δύο προκλήσεις σε μία και δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα - ούτε και εγώ. Έτσι σαν άλλος... Zara insider σού βρήκα τα κομμάτια αυτά που ξεπουλάνε αυτήν τη στιγμή για να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν.

Λοιπόν, τι είναι απίστευτα δημοφιλές αυτήν τη στιγμή στο Zara; Ποια είναι τα best sellers αυτόν τον μήνα που επιλέγουν οι περισσότερες να βάλουν στην ντουλάπα τους τη σεζόν αυτή; Από παλτό και μπουφάν μέχρι τσάντες και παπούτσια, 7 είναι τα κομμάτια που κάνουν θραύση ανάμεσα στις fashionistas και εσύ δεν έχεις παρά να τα δεις στη συνέχεια.

10 μυστικά που οι στυλίστες μοιράζονται μόνο με τους διάσημους πελάτες τους!

7 best sellers στο Zara που ξεπουλάνε

Scarf coat

Το παλτό με ενσωματωμένο κασκόλ είναι μεγάλη τάση αυτήν τη στιγμή στους δρόμους του κόσμου, ενώ το χρώμα του πάει με όλα σου τα σύνολα (δες γιατί το καμηλό παλτό θα το φοράς για χρόνια). Διαχρονική η αξία του στο χρηματιστήριο της μόδας, ενώ θα κάνει και τα looks σου να φαίνονται πιο ακριβά!

καμηλό παλτό

Θα το βρεις εδώ

Crop πουλόβερ

To κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν, ενώ το κοντό σχέδιο αποτελεί ένα από τα μεγάλα trend του χειμώνα - και όχι μόνο. Θα το ταιριάξεις τέλεια με τζιν παντελόνι αλλά και με μαύρα total black σύνολα, ενώ υπάρχουν άλλοι 17 τρόποι για να το φορέσεις φέτος!

κόκκινο πουλόβερ

Θα το βρεις εδώ

Shiny top

The party season is here και θα το χρειαστείς σίγουρα. Συνδύασέ το με το δερμάτινο leggings σου το βράδυ ή με το jean σου το πρωί. Ναι οι παγέτες κάνουν θραύση και τις πρωινές ώρες! Είναι από τα must-have pieces της σεζόν.

τοπ με στρας

Θα το βρεις εδώ

Leather mid heel boots

Το τακούνι τους είναι κάπου στο... ενδιάμεσο ύψος, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα σε βολέψουν πολύ χωρίς να σε κουράσουν. Θα τις φορέσεις με μακρύ αλλά και με κοντό φόρεμα με την ίδια ευκολία, ενώ κάνε την ανατροπή φορώντας τες πάνω από ένα oversided παντελόνι.

μαύρες μπότες

Θα τις βρεις εδώ

8 μπότες για να επενδύσεις τον χειμώνα σύμφωνα με τις A list παρουσιάστριες

Bελούδινο κολάν

To βελούδο δεν πρέπει να λείπει από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα (δες 6 τρόπους για να το φορέσεις). Ειδικά ένα κολάν σε flare γραμμή και με τσαλακωμένο εφέ θα κάνει δήλωση μόδας στο πέρασμά σου. Άφησέ το να ξεχωρίσει, διατηρώντας το υπόλοιπο look σε ήπιους τόνους.

βελούδινο κολάν

Θα το βρεις εδώ

Metallic bag

Είπαμε για την εορταστική περίοδο και θα το ξαναπούμε. Μια shopper bag με στρας σε χρυσαφί τόνο σκάψου πόσο θα σου χρειαστεί για τις χριστουγεννιάτικες εξόδους σου. Ε, και μετά θα την κρατήσεις με το jean σου - τόσο απλά!

χρυσαφί τσάντα

Θα την βρεις εδώ

Ballerinas

Το #balletcore καλά κρατεί, όπερ σημαίνει ότι οτιδήποτε θυμίζει μπαλαρίνα σε ρούχα και αξεσουάρ είναι must-have. Τα flats από την άλλη παίρνουν τη θέση των high heels φέτος και γίνονται τα αγαπημένα μας. Εάν μάλιστα συμπληρώσεις και με glam λεπτομέρειες (στρας, για παράδειγμα), τότε αυτό το παπούτσι δεν πρέπει να το αγνοήσεις.

μπαλαρίνες με στρας

Θα τις βρεις εδώ