Γόβες για όλες! Η Migato μάς δείχνει τα πιο stylish κομμάτια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Θα τις βλέπεις παντού σε έναν μήνα!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα στυλ κι αν δοκιμάσουμε, αλλάξουμε ή πειραματιστούμε, οι κλασικές γόβες παραμένουν σταθερή αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού είναι διαχρονικές, ευέλικτες και ταιριάζουν σχεδόν όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας. Όποιο κι αν είναι το σχέδιο, το στυλ αλλά και το χρώμα που αγαπάς, φέτος οι γόβες έχουν την τιμητική τους στα σύνολα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και η Migato μάς δείχνει τα 10 πιο stylish κομμάτια για να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα.

Οι γόβες με χαμηλό τακούνι αλλά και τα στιλέτο έχουν την τιμητική τους τη νέα σεζόν, αφού είναι τα πιο θηλυκά και κομψά παπούτσια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ποτέ δεν απουσιάζουν από τις πασαρέλες, αν και πάντα βλέπουμε νέες εισόδους σε σχέδια (όπως το καινούργιο τακούνι που θα πρωταγωνιστήσει την άνοιξη), εκείνες είναι οι "πρωταγωνίστριες" της καρδιάς μας.

Τα πιο stylish γοβάκια από τη Migato για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Όπως τα περισσότερα από τα basic items μιας γκαρνταρόμπας -κι αν δεν έχεις φτιάξει ακόμα την capsule συλλογή σου, δες 40 κομμάτια για να τη δημιουργήσεις- οι γόβες αποτελούν σταθερή αξία στη μόδα. Ναι, υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα σχέδια που είναι trendy κάθε σεζόν αλλά και αυτά που αποτελούν διαχρονική αξία στην ντουλάπα μας, οπότε για φέτος κάνε τη σωστή επιλογή μέσα από 10 must-have γοβάκια.

To να βρεις τις σωστές pumps για που σου ταιριάζουν δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο μοιάζει. Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία επιλογών, εσύ πρέπει να ανακαλύψεις ένα ζευγάρι που να σου χαρίζει άνεση και στυλ, για να νιώθεις καλά όταν περπατάς - κι αν θέλεις να δεις πώς θα ανοίξεις τα στενά σου παπούτσια, σου έχω το μυστικό.

Στα Migato θα βρεις κομμάτια που θα φοράς για πάντα και θα τα συνδυάζεις με τα αγαπημένα σου ρούχα: Από τζιν μέχρι μάξι φορέματα και από βραδινές τουαλέτες μέχρι ανοιξιάτικα σορτσάκια. Οπότε σού έχω 10 ζευγάρια γόβες από το Migato για να διαλέξεις αυτές που σου ταιριάζουν - όλες, άλλωστε, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα δούμε στο street style τη νέα σεζόν.

Διάλεξε τα γοβάκια των ονείρων σου στα Migato

μαύρες γόβες

Μαύρες με ιδιαίτερο τακούνι, €34 - Θα τις βρεις εδώ

ροζ γόβες

Ροζ με στρας, €36 - Θα τις βρεις εδώ

μπορντό pumps

Μπορντό, €47 - Θα τις βρεις εδώ

χρυσαφί γόβες

Metallic gold, €37 - Θα τις βρεις εδώ

nude γόβες

Nude κροκό, €39 - Θα τις βρεις εδώ

κόκκινες γόβες

Κόκκινες, €39 - Θα τις βρεις εδώ

εμπριμέ γόβες

Εμπριμέ, €47 - Θα τις βρεις εδώ

ντεγκραντέ γόβες

Tie-dye, €67 - Θα τις βρεις εδώ

φούξια γόβες

Φούξια, €25 - Θα τις βρεις εδώ

μπορντό γόβες

Μπορντό με μπαρέτα, €57 - Θα τις βρεις εδώ

Bonus extra

Τα kitten heels είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, που δεν πρέπει να λείπουν από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Φρόντισε να αποκτήσεις (αν δεν έχεις) ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα, αφού είναι από τα πιο elegant παπούτσια που θα φοράς από εδώ και στο εξής.

λευκά γοβάκια

Λευκά kitten heels, €43 - Θα τις βρεις εδώ