Εκπτώσεις 2024: Ξεπουλάει το φόρεμα στα Zara με 9,99 ευρώ - Θα σε βγάλει όλη τη σεζόν!

Ταιριάζει σε όλες και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Τα φορέματα λατρεύονται από τις γυναίκες ανά τον κόσμο, ενώ οι σχεδιαστές και οι διάσημοι Οίκοι τα αποθεώνουν κάθε σεζόν στις συλλογές τους, είτε μιλάμε για casualawear είτε για βραδινά κομμάτια. Ο λόγος είναι ότι δημιουργούν πιο θηλυκή σιλουέτα και τονίζουν τις γραμμές μας, ενώ μπορούμε εύκολα μαζί τους να δημιουργήσουμε ένα στυλάτο look.

Με ένα μοδάτο φόρεμα μπορείς εύκολα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, υποστηρίζοντας κάθε στυλ, είτε το φορέσεις με αθλητικά είτε με ψηλοτάκουνα, ενώ τα περισσότερα πανωφόρια ταιριάζουν εύκολα σε κάθε κομμάτι. Σε αυτή την κατηγορία, λοιπόν, κατατάσσεται ένα κομψό και μοδάτο, φόρεμα, που πρέπει να προσθέσεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου. Θα το βρεις στα Zara μόλις με 9,99 ευρώ και θα το φοράς όλη την άνοιξη.

Το φόρεμα που ξεπουλάει στα Zara κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Ρίχνοντας μια ματιά στις τάσεις της άνοιξης εύκολα καταλαβαίνεις πως τα πολλά βολάν είναι ανάμεσα στις Νο1 προτάσεις, αφού εύκολα κάνουν δήλωση μόδας είτε επιλέξεις ένα top είτε ένα φόρεμα. Αυτό το bold χαρακτηριστικό είναι ανάμεσα στις επιλογές των fashionistas, που θέλουν να εντυπωσιάσουν στις casualwear και πιο glam εμφανίσεις τους.

Το φόρεμα που ξεπουλάει στα Zara και θα το αποκτήσεις μόλις με 9,99 ευρώ έχει αυτό το χαρακτηριστικό αφού εύκολα θα το βάλεις τώρα με μποτάκια και το biker τζάκετ σου, ενώ όλη την άνοιξη θα το ευχαριστηθείς με σανδάλια αλλά και kitten heels.

φόρεμα με τιράντες

zara φόρεμα

γαλάζιο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style note: Να ξέρεις πως το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που θα βάλεις πολύ την άνοιξη, ενώ όλο το καλοκαίρι θα κάνεις εύκολους και άνετους συνδυασμούς με το συγκεκριμένο σχέδιο. Δοκίμασε να το φορέσεις και με T-shirt από μέσα για μια rock εμφάνιση, συνδυάζοντάς το με τα αγαπημένα σου biker boots.

Style note2: Είναι η καλύτερη πρόταση για τους πρώτους γάμους της σεζόν, εάν το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα και μια mini silver bag. Οπότε η απόκτησή του είναι απλώς μονόδρομος!