6 head-to-toe red outfits για να ξεχωρίσεις το Πάσχα

Το κόκκινο χρώμα είναι φέτος στα καλύτερά του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
6 head-to-toe red outfits για να ξεχωρίσεις το Πάσχα

Χρώμα και πάλι χρώμα! Η άνοιξη επιτάσσει ό,τι πιο φωτεινό στις εμφανίσεις μας και ειδικά τώρα το Πάσχα το κόκκινο είναι το καλύτερο! Το χρώμα του πάθους και του έρωτα, αλλά και πολυαγαπημένο των σχεδιαστών, δεν λείπει ποτέ από τις πασαρέλες της σεζόν, ενώ αναδεικνύεται σε total looks αλλά και σε μεμονωμένα κομμάτια. Red total looks λοιπόν αλιεύσαμε από τους δρόμους της πόλης να φοράνε επώνυμες και μη σταρ και ζηλέψαμε.

Τotal red σε 5 looks

Έχουμε πει ξανά πως φέτος στις τάσεις των χρωμάτων της άνοιξης και του καλοκαιριού οι φωτεινές αποχρώσεις προτείνονται από όλους τους σχεδιαστές προκειμένου να δημιουργήσουμε "αισιόδοξα" looks και να περπατήσουμε στους δρόμους της πόλης με καμάρι... στυλιστικό! Το κόκκινο είναι αγαπημένο όλων, αρχής γενομένης από τον Valentino, όταν το πρωτοπαρουσίασε στην κολεξιόν του στα 50s, δημιουργώντας μάλιστα το "δικό του κόκκινο χρώμα.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν ειπωθεί στη μόδα για το χρώμα του πάθους, που μας ακολουθεί πιστά στις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ. "Όταν αμφιβάλλεις, βάλε κόκκινο", είπε ο Αμερικανός σχεδιαστής Bill Blass, και δεν είχε άδικο, αφού πέραν της έντασης, είναι μια απόχρωση safe, που δεν θα σε προσώσει ποτέ, σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Σε ένα head-to-toe look, που μπορείς να το απογειώσεις και παράλληλα να πάρεις έξτρα πόντους στυλ... αλλά και ύψους, αφού θα δείξει τη σιλουέτα σου ψηλότερη!

  • Προτίμησε ένα φόρεμα, που είναι η ιδανική επιλογή, και διάνθισε την εμφάνισή σου με χρυσαφί κοσμήματα (τσέκαρε εδώ την τάση Italian Dad, που ταιριάζει γάντι) ή -ακόμα καλύτερα- ένα εμπριμέ φόρεμα με χρωματιστά prints, για να μη δυσκολευτείς καθόλου στους συνδυασμούς.

κόκκινο φόρεμα

εμπριμέ κόκκινο φόρεμα

κοστούμι denim κόκκινο Kendall Jenner

  • Αν πάλι είσαι σέξι κορίτσι, μιμήσου την JLo, και τόνισε τις καμπύλες σου ή καλύτερα... βάλε φωτιά στα κόκκινα!

JLo με κόκκινο twin set

  • Ένα jumpsuit έχει το πλεονέκτημα της ευκολίας, ενώ ταιριάζει σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια και προσθέτοντας αξεσουάρ.

jumpsuit κόκκινο

κόκκινο hoodie και κολάν