Bershka: "Σπάει" ταμεία αυτό το jogger παντελόνι! Η λεπτομέρεια στο πλάι τις έχει "τρελάνει" όλες...

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Bershka:

Αυτό το jogger παντελόνι "σπάει" τα ταμεία της αγοράς από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του στα καταστήματα Bershka και η αλήθεια είναι πως όλες τις έχει "τρελάνει" η λεπτομέρεια που έχει στο πλάι!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει ανεπιφύλακτα να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το συγκεκριμένο fashion item! Πρώτον είναι φουλ άνετο και δεύτερο είναι η τελευταία λέξη της μόδας!

Παντελόνι jogger με βολάν

ΑΝΑΦ. 0076/256/742

Bershka παντελόνι

Bershka νεα συλλογή

Και για να είσαι in fashion girl σου βρήκαμε το απόλυτο μπουφάν από τα Bershka για να το συνδυάσεις! Έχει και χρώμα που θα κάνει υπέροχη αντίθεση με το παντελόνι!

Bershka: Αυτό το cargo παντελόνι θα σε κάνει να ξεχάσεις τα τζιν! Στη μέση έχει λάστιχο και στενεύει στους αστραγάλους!

Αυτό το cargo παντελόνι από τα Bershka θα σε κάνει να ξεχάσεις τα τζιν, αφού είναι το απόλυτο trend. Στη μέση έχει λάστιχο και στενεύει στους αστραγάλους.

Μπορεί τα τζιν που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια να είναι ένα αγαπημένο κομμάτι, ωστόσο τα νέα trend που έχουν βγει αρχίζουν να τα... εξαφανίζουν.

Εγώ σου βρήκα το απόλυτο παντελόνι που θα σε κάνει ένα in fashion girl. Πρόκειται για το παντελόνι jogger cargo, ελαφρώς φαρδύ που στενεύει στον αστράγαλο.

Έχει δύο τσέπες στο πλάι, δύο ψεύτικες τσέπες στο πίσω μέρος και κόψιμο στα γόνατα. Μέση με λάστιχο με ζώνη και κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπί. Κάτω μέρος με λάστιχο.

Κοστίζει 25.99 €.

Συνδύασε το με ένα από αυτά τα μποτάκια!

Bershka cargo παντελόνι

Τζιν παντελόνι

TAGS