Το girly look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που όλες θέλουμε να φορέσουμε

Βρήκαμε τα κομμάτια για να το αντιγράψεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το girly look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που όλες θέλουμε να φορέσουμε

Φέτος μιλάμε για φωτεινά χρώματα στις τάσεις S/S2021 και φυσικά τα ενσωματώνουμε στην γκαρνταρόμπα μας με όλους τους τρόπους, όχι μόνο γιατί είναι στη μόδα αλλά γιατί μας φτιάχνουν τη διάθεση και απογειώνουν την αισιοδοξία μας. Ωστόσο, μπορεί το φούξια να έχει μια θέση στην καρδιά μας, αλλά δεν χρειάζεται -αν δεν επιθυμούμε- να το φορέσουμε head-to-toe. Αυτό έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιλέγοντας ένα girly φόρεμα σε ανοιχτό ροζ χρώμα, που το συνδύασε με φούξια ψηλοτάκουνες γόβες και κλασικές πέρλες στο λαιμό.

Μια κλασική επιλογή, την οποία κατάφερε να απογειώσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μέσα από τη φωτογραφία που η ίδια ανάρτησε το Instagram, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κατέχει... εν πολλοίς (όχι εν ολίγοις!) τη μόδα και πάιζει το στυλ στα δάχτυλα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ροζ φόρεμα

Οι στυλιστικές μεταμορφώσεις είναι η ειδικότητά της, αφού την βλέπουμε συχνά να αλλάζει looks και να το πετυχαίνει και με το παραπάνω, όπως με το total denim σύνολο αλλά και με ένα σορτσάκι και oversized blazer που ήταν χάρμα οφθαλμών.

Το παρεξηγημένο ροζ

Το ροζ είναι ένα άκρως... κοριτσίστικο χρώμα, που πολλές από εμάς το απομακρύνουμε από τις εμφανίσεις μας γιατί φοβόμαστε μήπως μοιάζουμε με την... Barbie των παιδικών μας χρόνων, ίσως και με κοριτσάκι. Συνήθως το επιλέγουμε σε tops (δες εδώ τα cut-out tops της άνοιξης) ή φούτερ και -στην καλύτερη περίπτωση- σε σακάκια, που φοράμε πρωτίστως με denim (δες τα βασικά κομμάτια της σεζόν).

Η Ηλιάνα όμως μάς δείχνει πώς θα το απογειώσουμε με ένα balloon ροζ φόρεμα μέχρι το γόνατο, τονίζοντας τον αριστοκρατικό του χαρακτήρα με μια σειρά πέρλες στον λαιμό και βάζοντας τη μοντέρνα πινελιά με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε φούξια χρώμα.

Ακόμη κι αν δεν είσαι μία… ρομαντική ψυχή και τα «κοριτσίστικα» χρώματα δεν είναι το φόρτε σου, ήρθε η ώρα να δεις την παλέτα του ροζ με άλλα μάτια. Κι αν και μόνο στη σκέψη να βάλεις τα ροζ των παιδικών σου χρόνων σού δημιουργεί μία «αυθόρμητη» απέχθεια, δες το look της παρουσιάστριας του "Pop up" στον Alpha και πάρε ιδέες.

Αντίγραψε το look της Ηλιάνας

ροζ φόρεμα

Ροζ φόρεμα, €129, Η&Μ

πέρλες κολιέ

Πέρλες, €179, Swarovski

δαχτυλίδι με ροζ λουλούδια

Δαχτυλίδι με ροζ λουλούδια, €7,90, 3fashion.gr

φούξια γόβες

Φούξια ψηλοτάκουνες γόβες, €99, Tsakiris Mallas