Μάθημα Γεωμετρίας: Το ασύμμετρο look στη μόδα!

Ξέχασε φέτος τις... ίσιες γραμμές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάθημα Γεωμετρίας: Το ασύμμετρο look στη μόδα!

Όσο κλασικός τύπος κι αν είσαι δεν μπορεί, ρίχνεις... κλεφτές ματιές στα εκκεντρικά looks που βλέπεις να περνούν δίπλα σου ή σε διάφορα περιοδικά που ξεφυλλίζεις. Μη μείνεις λοιπόν μόνο στο κοίταγμα, αλλά εισχώρησε και πιο βαθιά στις τάσεις, που αυτό το καλοκαίρι αγαπούν τα ασύμμετρα κομμάτια, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

Ξέχνα τις ίσιες γραμμές και δοκίμασε να φορέσεις πουκάμισα, μπλούζες ή μακριά φορέματα με ασύμμετρο τελείωμα ή ακόμα και ντεκολτέ, που θα χαρίσει έναν τόνο δυναμισμού και αποφασιστικότητας στην εμφάνισή σου. Ένα τέτοιο κομμάτι θα κάνει δήλωση μόδας από μόνο του, οπότε δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να ξεχωρίσεις στυλιστικά.

ασύμμετρο φόρεμα

Έξτρα θηλυκότητα και sexy look

Τα ασύμμετρα κομμάτια μπορεί να σου μοιάζουν αρνητικά προς το στυλ σου, κάπως κακόγουστα ίσως, όμως χαρίζουν έξτρα θηλυκότητα και δημιουργούν ένα άκρως sexy look. Σκέψου ότι μένει ακάλυπτο ένα κομμάτι του σώματος, ανάλογα τι θα επιλέξεις να φορέσεις, ενώ ειδικά στην περίπτωση του τοπ, το να φανούν οι ώμοι είναι ένα πολύ αισθησιακό σημείο, που σίγουρα θα πέσουν πάνω του όλα τα βλέμματα.

ασύμμετρη μπλούζα

Μπορείς επίσης να συνδυάσεις ένα ασύμμετρο τοπ με το τζιν σορτς σου (δες εδώ τα καλύτερα του Zara), για μια βραδινή εμφάνιση στις διακοπές σου ή να επιλέξεις ένα co-ord με ασυμμετρίες για τις πρωινές σου βόλτες για καφέ. Σε κάθε περίπτωση κινήσου έξυπνα και στα χρώματα της σεζόν αλλά και στις τάσεις του επικρατούν όλο το καλοκαίρι.

ασύμμετρη φούστα

Extra tip: Κάνε την πιο sexy σου εμφάνιση με ένα bodycon φόρεμα με ασυμμετρία στο πλάι, που θα συνδυάσεις με σανδάλια ή αθλητικά παπούτσια.