Ξαφνικά όλα τα μοδάτα σύνολα με τζιν για το 2024 περιλαμβάνουν αυτό το απροσδόκητο αξεσουάρ

Απευθείας από τη μόδα των 90s θα φρεσκάρει τα looks του 2024

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Μέχρι στιγμής το 2024 ήταν μια εξαιρετική χρονιά όσον αφορά στις τάσεις. Έχοντας πάρει μερικά μαθήματα από τη δεκαετία του 2010, αντλώντας τα κορυφαία trends από τη δεκαετία του '00 και απορροφώντας πολύτιμη έμπνευση από τη δεκαετία του '90, οι λάτρεις του στυλ κατάφεραν να συνδυάσουν μερικές από τις πιο κομψές βασικές τάσεις των τελευταίων δεκαετιών, για να διαμορφώσουν τον τρόπο που φαίνεται η μόδα σήμερα.

Ενώ η επιστροφή ορισμένων βασικών τάσεων φαίνεται σαν μια φυσική εξέλιξη, η επανεμφάνιση άλλων μας έχει εκπλήξει. Ωστόσο η κοινή άποψη όλων όσων ασχολούνται με τη μόδα καταλήγει στο εξής αυμπέρασμα: Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί όλα αυτά τα trends από το παρελθόν δεν τα φορούσαμε πριν!

Μάλιστα, ένα αξεσουάρ δείχνει να ανακάμπει δυναμικά από το παρελθόν, και δεν είναι άλλο από τη ζώνη με τα καρφιά - λεπτή ή πιο φαρδιά. Την βλέπουμε στο street style να συνδυάζεται με τζιν σύνολα και αυτόματα να τους χαρίζει μια φρεσκάδα και μια δυναμική, απόλυτα προσαρμοσμένη στις στυλιστικές ανάγκες του 2024.

Ένα απροσδόκητο αξεσουάρ αναβαθμίσει τα τζιν σύνολα του 2024

Μόλις στόλισε τη μέση των κοριτσιών της μόδας τη δεκαετία του '90, καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ, που τόνιζε μάλιστα το rock style. Πλέον φοριέται παντού με τζιν και κάνει εύκολα δήλωση μόδας. Μάλιστα, το σχέδιο της ζώνης, με τετράγωνα "καρφιά" και πιο έντονο φινίρισμα, έκανε αίσθηση στο παρελθόν, αλλά τη δεκαετία του '20 διαθέτει αίσθηση grungy με κυρίαρχο το κομψό σχήμα.

Θα τη φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι (από αυτά τα 8 που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) και θα κάνεις άπειρους συνδυασμούς με πανωφόρια και tops, δημιουργώντας μοδάτα looks, που θα κάνουν αίσθηση για την φρεσκάδα και το στυλ τους. Τα κορίτσια από το street style σου δείχνουν τον τρόπο.

Αγόρασε μια ζώνη με studs

ζώνη με καρφιά

Φαρδιά, €7,99, housebrand.com

φαρδιά ζώνη

Με χρωματιστά studs, €49,95, Tamaris

χρυσαφί ζώνη

Mε χρυσαφί αγκράφα, Superdry

ζώνη με στρας

Με στρας, €13,19, Temu

ζώνη με αστέρια

Με αστέρια, €14,05, joom.com