Το 2024 έχει μια νέα τάση στα παντελόνια που θα σε κάνει να φαίνεσαι αριστοκρατική

Το τέλειο διαχρονικό κομμάτι που πάει με όλα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Καθώς προχωράμε προς τη νέα σεζόν, ψάχνω να φτιάξω την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μου με μερικές έξυπνες αγορές-κλειδί. Πριν φτάσουμε στο καλοκαίρι, γεμάτο με βαμβακερά και λινά κομμάτια, η άνοιξη προσφέρεται για λίγο περισσότερους πειραματισμούς.

Έχοντας αυτό κατά νου, το μάτι μου πέφτει σε ένα στυλ που είναι, κατά τη γνώμη μου, το τέλειο παντελόνι για κάθε εποχή, αλλά και αυτό που θα με βοηθήσει να περάσω στυλάτη και κομψή από τον χειμώνα στην άνοιξη και μετά στο καλοκαίρι.

Καθώς απομακρυνόμαστε από τον χειμώνα, με ενδιαφέρει να διατηρήσω έξυπνες σιλουέτες στα ρούχα μου, προσθετοντας φυσικά λίγη παραπάνω ανοιξιάτικη διάθεση αλλά και αριστοκρατικό στυλ στο look μου. Έτσι το κομμάτι στο οποίο στοχεύω για να επιτελέσει αυτό τον συγκεκριμένο ρόλο είναι το κλασικό παντελόνι με ρίγες.

Η νέα τάση στα παντελόνια για να δείχνεις αριστοκρατική

Έχοντας δει τους άντρες στη ζωή μου να φορούν ρίγες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτήν τη σεζόν θέλω να τους... μοιάσω! Η τάση του παντελονιού με ρίγες είναι από τις πιο στυλάτες, προσθέτοντας class σε μια all-day εμφάνιση, ενώ είναι ιδανικό κομμάτι για να δημιουργήσεις το τέλειο office look.

Πρόκειται παράλληλα για ένα ευέλικτο ρούχο, που συνδυάζεται το ίδιο καλά με ζιβάγκο αλλά και με ένα απλό T-shirt, ενώ θα το φορέσεις με ένα λευκό πουκάμισο, επιλέγοντας τον απρόσμενο τρόπο στο styling.

Τα κορίτσια στο Instagram το φοράνε ήδη

Ευτυχώς, δεν είμαι η μόνη που δίνει προτεραιότητα σε αυτό το μοντέρνο παντελόνι του 2024, αφού όλα τα κορίτσια της μόδας αλλά και οι fashion influencers στο Instagram ήδη το επιλέγουν στα looks τους.

Διάλεξε το χρώμα της αρεσκείας σου, από μαύρο, λευκό μέχρι μπεζ και προτίμησε χαλαρή γραμμή, για ένα πιο αριστοκρατικό σύνολο. Φόρεσέ το ιδανικά με ψηλοτάκουνα, γόβες κατά προτίμηση από αυτές της Migato που θα παίξουν πολύ την άνοιξη, για ένα upper class look, ή με τα αγαπημένα σου loafers, ακόμα και αθλητικά

Έτσι από το H&M μέχρι τα Zara, βρες τα δικά σου αγαπημένα παντελόνια με ρίγες στη συνέχεια.

Κάνε τη λίστα των αγορών σου

γκρι παντελόνι

Γκρι σε flare γραμμή, €9,99, Η&Μ

ριγέ παντελόνι

Μαύρο, €39,95, Zara

ψηλόμεσο παντελόνι

Ψηλόμεσο, €77, Studio83

μπεζ παντελόνι

Μπεζ, €18,99, Trendyol

φαρδύ παντελόνι

Φαρδύ, €79,90, Toni Garrn

καφέ παντελόνι

Kαφέ, €14,39, Trendyol

γκρι παντελόνα

Καμπάνα, €37,90, Tally Weijl