8 σύνολα για να φοράς όλο τον Μάρτιο - Σε ήλιο και βροχή!

Συνδυάζουν τις τάσεις τις σεζόν, την άνεση και το στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Εντάξει, έχουμε μπερδευτεί με τον καιρό. Τη μια στιγμή βρέχει και κάνει κρύο και την άλλη βγαίνει ήλιος και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Αλλά φυσικά, αυτή είναι η φύση της άνοιξης, και κάθε χρόνο, τα βολεύουμε στυλιστικά και δημιουργούμε σύνολα που μπορούν να σταθούν επάξια σε κάθε καιρική συνθήκη. Τι, όχι;

Αν, λοιπόν, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι θα φορέσεις μέσα σε όλο αυτό το... καιρικό χάος τον Μάρτιο, η ιδέα είναι να ποντάρεις σε μια σειρά από απλά ρούχα που μπορούν εύκολα να υποστηρίξουν τόσο τον καιρό όσο και τις ανάγκες και το στυλ σου.

Για παράδειγμα, ο συνδυασμός φούστα-μπλούζα για την άνοιξη μπορεί να φορεθεί με μια καμπαρντίνα, που μπορείς να βρεις στο Stadivarius με μόλις 39,99 ευρώ, και χωρίς πανωφόρι όταν κάνει ζέστη. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα τζιν παντελόνι που θα συνδυάσεις με μια ζακέτα και μετά θα κρατήσεις μόνο το τοπ από μέσα.

Όσο για τα παπούτσια; Προτίμησε κλειστά και πόνταρε περισσότερο σε αθλητικά και loafers, που έτσι ή αλλιώς είναι τα πιο hot σχέδια τη νέα σεζόν. Το μυστικό της επιτυχίας; Και τα 8 σύνολα που θα δεις στη συνέχεια διαθέτουν κομμάτια που μπορούν να αναδειχθούν και σε ήλιο και βροχή, κερδίζοντας σε στυλ και... χρήματα.

8 σύνολα για να φοράς όλο τον Μάρτιο

Οι ιδέες έρχονται απευθείας από το street style, που μας εμπνέει, ειδικά σε κάθε αλλαγή σεζόν, και μας δείχνει τον δρόμο για τις πιο στοχευμένες εμφανίσεις μας. με basic κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου θα δημιουργήσεις σύνολα για τη μεταβατική αυτή σεζόν και μόλις ζεστάνει ο καιρός θα αφαιρέσεις ένα item και θα περάσεις εύκολα και στυλάτα στις επόμενες πιο ζεστές μέρες του χρόνου.

Σακάκι + τζιν

Ένα σοκολά blazer δεν πρέπει να λείπει απόι την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, αφού θα το βάλεις όλη τη νέα σεζόν μαζί με πράσινο και ροδακινί (το χρώμα της χρονιάς), ενώ εάν το συνδυάσεις με ροζ θα κάνεις εύκολα δήλωση μόδας.

Καμπαρντίνα + λευκό denim

Μια κλασική καφέ καμπαρντίνα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν ο καιρός... τρελαίνεται! Προτίμησε ένα all-time classic σχέδιο, που θα φοράς για χρόνια.

Κόκκινο πουλόβερ + flare denim

Με ρετρό αέρα, θα δημιουργήσεις ένα απόλυτα στοχευμένο ανοιξιάτικο σύνολο. Τη θέση του κόκκινου πουλόβερ, όταν ανέβει η θερμοκρασία θα πάρει ένα εμπριμέ πουκάμισο (διάλεξε ένα floral από τη Zara), ενώ το τζιν-καμπάνα είναι προαπαιτούμενο για να συνεχίσεις να υπστηρίζεις τα 70s.

Cardigan + pencil φούστα

Είναι ο ορισμός του... μαρτιάτικου στυλ. Το cardigan και μια pencil φούστα θα σε βοηθήσουν να περάσεις εύκολα από τη μία σεζόν στην άλλη. Όταν αποχωριστείς το πλεκτό, βάλε στη θέση του ένα T-shirt με μήνυμα.

Wide-leg pants + ζακέτα

Τώρα ξέρεις ότι εάν είσαι κοντούλα τα wide-leg παντελόνια δεν είναι απαγορευτικά. Οπότε φόρεσέ το με μια ζακέτα όσο κρυώνεις και μετά μείνε μόνο με το μπλουζάκι.

Stirrup κολάν + πουλόβερ

Δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς stirrup κολάν αυτήν τη σεζόν. Φόρεσέ το ακόμα με oversized πουλόβερ και στη συνέχεια με ένα ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι.

Μάξι φούστα + hoodie

Μια μάξι φούστα θα σου χρειαστεί όλο το 2024. Φόρεσέ την με φούτερ για να δημιουργήσεις ένα κομψό athleisure style και όταν καλοκαιριάσει, αντικατάστησέ το με ένα στενό ρετρό μπλουζάκι με γιακαδάκι.

Shirt-dress

Είναι το αγαπημένο κομμάτι της άνοιξης σε όλο τον κόσμο. Φόρεσέ το με μπότες όσο κάνει ψύχρα και μόλις ζεστάνει ο καιρός με μπαλαρίνες ή και clogs.