Άνοιξη 2024: Μπορείς να φτιάξεις την ιδανική γκαρνταρόμπα μόνο με αυτά τα 4 σύνολα

Αξίζει να επενδύσεις σε φινετσάτα και stylish ρούχα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Άνοιξη 2024: Μπορείς να φτιάξεις την ιδανική γκαρνταρόμπα μόνο με αυτά τα 4 σύνολα

Δεν ξέρω για σένα, αλλά είμαι φουλ ενθουσιασμένη που μαζεύω τα χειμωνιάτικα ρούχα μου και μπαίνω σιγά-σιγά στη νέα σεζόν. Η άνοιξη είναι εδώ αλλά θυμίζει και λίγο καλοκαιράκι, αφού οι θερμοκρασίες ανεβοκατεβαίνουν. Έτσι κάνοντας ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μου βλέπω ξεκάθαρα πως χρειάζομαι ένα φρεσκάρισμα στα ρούχα μου, και απευθείας κατευθύνομαι στο αγαπημένο μου brand, που εμπιστεύομαι ασυζητητί, αφού το Innocent έχει αποδείξει ότι προσφέρει άριστη ποιότητα, μοντέρνα σχέδια και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κι επειδή θέλω να δημιουργήσω φινετσάτες εμφανίσεις για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μου από το πρωί ως το βράδυ εστιάζω σε 4 stylish σύνολα Innocent, που τονίζουν αυτόματα την εκλεπτυσμένη μου αισθητική και το κλασάτο γούστο μου, ενώ με κάθε κομμάτι ξεχωριστά μπορώ εύκολα να δημιουργήσω iconic συνδυασμούς που τα it-girls αλλά και οι trendsetters έχουν στη λίστα τους.

Κι έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά από τις προτάσεις Innocent, που δεν μπορώ παρά να μοιραστώ μαζί σου ένα προς ένα αυτά τα 4 σύνολα που θα βοηθήσουν κι εσένα να φτιάξεις την ιδανική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

4 σύνολα για να φτιάξεις την ιδανική ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα

Απόλυτα στοχευμένα στις τρέχουσες τάσεις S/S 2024, τα 4 σύνολα από το Innocent με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα είναι ρούχα που εύκολα μπορούν να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και δες στη συνέχεια τι ακριβώς εννοώ.

Floral twin-set

φλοράλ σετ innocent

Style note: Τα μεγάλα φροράλ έχουν φέτος την τιμητική τους, ενώ το ροζ χρώμα θα τονίσει τον girly χαρακτήρα σου. Το athleisure style κυριαρχεί στα trends και τα track pants υποστηρίζουν και με το παραπάνω αυτό το στυλ. Μπορείς να φορέσεις το μπουφάν και με το τζιν παντελόνι σου, ενώ με ένα μαύρο σακάκι από πάνω έχεις δημιουργήσει ένα look που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Κοστούμι-βερμούδα

κοστούμι βερμούδα innocent

Style note: Το ξέρεις φυσικά ότι φέτος οι βερμούδες δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Προτίμησε ένα σύνολο με σακάκι στην παλέτα των neutral τόνων, για να δημιουργήσεις το ιδανικό office look και συνδύασέ το με ένα γαλάζιο πουκάμισο, αφού το baby blue ανήκει στη λίστα με τις πιο hot αποχρώσεις της νέας σεζόν.

Co-ord με σορτς-φάκελο

ηρώ πεκτέση λινό σύνολο innocent

Style note: Το πιο ενημερωμένο outfit της εποχής, που μπορείς να φορέσεις το ίδιο καλά το πρωί και το βράδυ. Ένα μεσάτο σακάκι δημιουργεί τον πιο it-συνδυασμό με σορτς-φάκελο, για να νιώθεις -και να είσαι- chic και σούπερ θηλυκή στις εμφανίσεις σου.

Girly jumpsuit

ηρώ πεκτέση looks innocent

Style note: Μια ολόσωμη φόρμα έχει πολλές χρήσεις, ειδικά εάν επιλέξεις ένα chic κομμάτι στο χρώμα της λεβάντας, θα το φορέσεις με εντυπωσιακά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα, για έξτρα δόσεις στυλ, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις και μια πιο casual εμφάνιση, εάν το βάλεις με πλατφόρμες και το τζιν μπουφάν σου.

* Δες περισσότερα στο innocentgreek

Info

  • Διεύθυνση: Ξάνθης 4 & Αξιού, Μεταμόρφωση
  • Τηλ.: 210 2849311
  • Instagram: innocentgreek
  • innocent.gr