Οι πιο διάσημες Influencers φοράνε τα μαγιό που είναι τάση τώρα – Must-have για το καλοκαίρι 2024

Για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία - και όχι μόνο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Eίναι η εποχή που προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την παραλία -κάποιες ήδη έχουν κάνει τις πρώτες τους βουτιές- και φυσικά κοιτάζουμε τα trends, τα χρώματα και τα σχέδια για τα μαγιό που θα φορέσουμε όλο το καλοκαίρι. Η ιδέα εδώ είναι να εμπνευστούμε από τις πιο διάσημες influencers του πλανήτη, που φοράνε πρώτες τα Νο1 κομμάτια της σεζόν και εσύ φυσικά θα τα βρεις στο πολυαγαπημένο σου εδώ και χρόνια brand Luna.

Κι αν αυτό με τις trendsetters που σού δείχνουν τις τάσεις δεν σου είναι αρκετό, τότε δεν έχεις παρά να... πειστείς ακόμα περισσότερο για την επιλογή σου βλέποντας ότι τα μαγιό Luna ταξίδεψαν με την εκπομπή Εικόνες του Τάσου Δούση μέχρι τις μαγευτικές Μαλδίβες και η @callia_m δεν ήξερε ποιο να πρωτοδιαλέξει.

Έτσι, όπως θα δεις και στο ακόλουθο βίντεο του youweekly.gr, φόρεσε 3 σχέδια από τη νέα συλλογή Luna, που λατρεύουν οι fashionistas και φοράνε οι διάσημες influencers, για να ξέρεις τι θα βάλεις στην καλοκαιρινή σου βαλίτσα από εδώ και πέρα.

Τα 3 μαγιό που φοράνε οι influencers θα τα βρεις στη νέα συλλογή της Luna

Δεν μπορείς να παραβλέψεις το κόκκινο, που είναι το χρώμα της χρονιάς φέτος, ούτε φυσικά τα bold εμπριμέ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση κάτω από τον καυτό ήλιο αλλά και ένα τριγωνάκι, για να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου παρεό. Η @callia_m τα έβαλε όλα στην βαλίτσα της για τις μακρινές ονειρεμένες Μαλδίβες και σού δείχνει πρώτη τα πιο hot κομμάτια από τη νέα συλλογή της Luna.

Θηλυκό κόκκινο

κόκκινο μπικίνι lunasplendida.com

Τοπ από μπικίνι push-up Blue Sense, €43 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι Blue Sense, €26 - Θα το βρεις εδώ

Είναι το πιο "καυτό" μπικίνι της σεζόν, αφού από το χρώμα του και μόνο σου δείχνει το μεγάλο του... πάθος για να ξεχωρίσεις στην παραλία. Η Luna υπόσχεται να γίνει φέτος ένα από τα αγαπημένα σου, για έναν λόγο: Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και αναδεικνύει το ντεκολτέ όπως πρέπει!

Παιχνιδιάρικο εμπριμέ

εμπριμέ μαγιό lunasplendida.com

Τοπ από μπικίνι Madison, €55 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι Madison, €28 - Θα το βρεις εδώ

Τα bold prints φέτος έχουν την τιμητική τους, τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ όσο και στα μαγιό του καλοκαιριού. Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή πάνω σου, προτίμησε ένα "μπαλκονέ" σχέδιο Luna, που θα τονώσει μαζί με την αυτοπεποίθησή σου και το... στυλ σου!

Sexy τριγωνάκι

εμπριμέ τριγωνάκι lunasplendida.com

Τοπ από μπικίνι Jade, €29 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι, Jade, €27 - Θα το βρεις εδώ

Αγαπάς τα τριγωνάκια και δύσκολα τα αποχωρίζεσαι, αλλά από την άλλη θέλεις και ένα τοπ που να κρατά καλά το στήθος σου στη θέση του. Έτσι η επιλογή σου κι εδώ είναι... μονόδρομος. Το εμπριμέ τοπ από μπικίνι της Luna, θα σου προσφέρει άνεση και στυλ, ενώ θα το συνδυάσεις εύκολα με όλα σου τα beachwear, για μια καλοκαιρινή εμφάνιση στη θάλασσα που θα μείνει αξέχαστη.

Συνδύασέ το με παρεό Luna

παρεό  lunasplendida.com

Οι διάσημες influencers φοράνε τις φετινές τάσεις στα μαγιό

Hailey Bieber

Στις πρόσφατες εξωτικές διακοπές της πήρε μαζί της μόνο κόκκινα μπικίνι, δείχνοντας με τον τρόπο της πως το χρώμα αυτό θα πρωταγωνιστήσει φέτος στα μαγιό του καλοκαιριού.

Leonie Hanne

Από το ένα σημείο του πλανήτη στο άλλο ταξιδεύει η διάσημη fashion influencer κι ό,τι επιλέγει να φορέσει φυσικά γίνεται αυτόματα το trend της σεζόν. Φέτος ποντάρει σε bold εμπριμέ μοτίβα, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις διακοπές της.

Elsa Hosk

Τα κοριτσίστικα φλοράλ έχουν την τιμητική τους στα τριγωνάκια και φοριούνται από κορίτσια με girly διάθεση και έντονο σεξαπίλ. Φέτος τα χρώματα που "παίζουν" είναι το λουλουδάτο πράσινο και φυσικά όλες οι αποχρώσεις του ροζ.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή μαγιό Luna για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία

μπαλκονέ μαγιό lunasplendida.com

Μπαλκονέ τοπ από μπικίνι, Blue Sense, €43 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι Blue Sense, €33 - Θα το βρεις εδώ

emprim;e ol;odvmo  lunasplendida.com

Ολόσωμο, Εmerald, €95 - Θα το βρεις εδώ

δίχρωμο μπικίνι lunasplendida.com

Τοπ από μπικίνι Manhattan, €28 - Θα το βρεις εδώ

k;okkino ol;osvmo  lunasplendida.com

Κόκκινο ολόσωμο Blue Sense, €75 - Θα το βρεις εδώ

ma;yro mpik;ini  lunasplendida.com

Τοπ από μπικίνι Blue Sense, €40 - Θα το βρεις εδώ

Σλιπ από μπικίνι Blue Sence, €26 - Θα το βρεις εδώ

Extra tip

Τα μαγιό Luna θα τα φοράς για χρόνια, εάν φυσικά τα φροντίζεις όπως πρέπει! Καλό είναι, λοιπόν, να τα πλένεις μετά από κάθε χρήση με χλιαρό νερό στο χέρι και όχι στο πλυντήριο.

Μην τα στύβεις αλλά άφησέ τα να στραγγίσουν απλωμένα, κατά προτίμηση σε σκιερό και αεριζόμενο μέρος και όχι απευθείας στον ήλιο.

Info

Διεύθυνση: 20ό χλμ. Εθν.Οδού Αθηνών-Λαμίας, Νέα Ερυθραία

Τηλ. 210 2850790

lunaspendida.com

Instagram: lunasplendida