5 fashion items που θα... κλείσουν τρύπες στην γκαρνταρόμπα σου μέχρι να καλοκαιριάσει

Είναι το κλειδί στη δημιουργία μοδάτων looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που διατηρούν ένα κλασικό στυλ στις εμφανίσεις τους, βάζοντας μοντέρνες πινελιές με βάση τις τρέχουσες τάσεις. Αυτό βοηθά να έχεις πάντα φρέσκα σύνολα χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε καινούργια ρούχα κάθε νέα σεζόν.

Ιδανικά η capsule γκαρνταρόμπα σου πρέπει να περιλαμβάνει basic items, που απογειώνεις με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια, για παράδειγμα ένα μαύρο blazer, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα straight τζιν είναι ένα signature look, που μπορεί να μεταμορφωθεί σε μοδάτο outfit με την πρσθήκη μιας τάσης - ένα βραχιόλι φαρδύ για παράδειγμα.


Τώρα, λοιπόν, που κάνεις εκκαθάριση στην ντουλάπα σου λόγω αλλαγής σεζόν, θα δεις ότι υπάρχουν 5 κλασικά fashion items, κομμάτια-κλειδί για τη δημιουργία all-day looks μέχρι να καλοκαιριάσει, που θα κλείσουν... τρύπες στην γκαρνταρόμπα σου με τον πιο στυλάτο τρόπο.

5 fashion items που θα κλείσουν... τρύπες στην γκαρνταρόμπα της σεζόν

Λευκό τζιν παντελόνι


Note: Είναι το πιο φρέσκο για την εποχή τζιν παντελόνι, που θα το φορέσεις με ένα απλό λευκό μπλουζάκι ή με ένα μαύρο σακάκι και loafers, αναδεικνύοντας το quiet luxury style.

Ριγέ γαλάζιο πουκάμισο

Note: Θα το φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου αλλά και με μια pencil φούστα, δημιουργώντας τα πιο μοδάτα looks της σεζόν.

Μπαλαρίνες


Note: Είναι το Νο1 παπούτσι της σεζόν και ταυτόχρονα κλασικό και διαχρονικό κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Φόρεσέ τες με τζιν ή μίνι φούστα και προτίμησε διχρωμία (μπεζ/μαύρο), το μοδάτο μπορντό αλλά και ένα σχέδιο με δίχτυ.

Βραχιόλι-αλυσίδα


Note: Τα βραχιόλια έχουν φέτος την τιμητική τους. Είτε μιλάμε για φαρδιά cuffs είτε για αλυσίδες, φόρεσέ τα πολλά μαζί ή δημιούργησε ένα φινετσάτο look επιλέγοντας ένα μόνο στον καρπό σου.

Βερμούδα


Note: Κομψό, κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο εάν το φορέσεις με τα σωστά κομμάτια. Ιδανικά συνδύασέ το με ένα πουκάμισο φαρδύ, ένα tank top και το σακάκι σου. Τα αθλητικά είναι απαραίτητα το πρωί ή τα kitten heels (λευκά κατά προτίμηση) για το βράδυ.