Κάν' το όπως στο Survivor - Χάσε κιλά με τη δίαιτα της καρύδας

Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάν' το όπως στο Survivor - Χάσε κιλά με τη δίαιτα της καρύδας

Αν είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που σκέφτονται πόσο θα ήθελαν να πάνε στο Survivor για να χάσουν κιλά, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, καθώς το Youweekly.gr σου βρήκε πώς να πετύχεις την απώλεια βάρους με τη δίαιτα της καρύδας.

Η καρύδα έχει ευεργετικές ιδιότητες και μπορεί να κάνει θαύματα στον οργανισμό, αν ακολουθήσεις παράλληλα μία ισορροπημένη διατροφή.

Πάμε να δούμε τη δίαιτα με καρύδα

Αξιοποίησε το λάδι της καρύδας

Η πιο ευνοϊκή ιδιότητα της καρύδας είναι η ικανότητά της να σταθεροποιεί τα επίπεδα ινσουλίνης στο ανθρώπινο σώμα. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ακόμη ότι μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη. Επιταχύνει το μεταβολισμό και δίνει περισσότερη ενέργεια στο σώμα για τη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.

Αρχαία συνταγή από το Θιβέτ για την απώλεια βάρους με λάδι καρύδας, καφέ και κανέλα:

Στον πρωινό καφέ προσθέστε 3 κουταλιές λάδι καρύδας και αναμιγνύετε με ένα μίξερ ή μπλέντερ. Στο τέλος, πασπαλίζετε με κανέλα και το ποτό είναι έτοιμο για κατανάλωση. Δίνει αντοχή και έχει διουρητική δράση, η οποία εξαφανίζει τις τοξίνες από το σώμα, χωρίς να επηρεάζει την ποσότητα ενέργειας.

Survivor δίαιτα

Μία ακόμα αποτελεσματική δίαιτα που μπορείς να ακολουθήσεις είναι αυτή που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Δες εδώ αναλυτικά τη διατροφή του παρουσιαστή.

Απώλεια βάρους με το φρούτο καρύδα

Το ψωμί καρύδας δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευχάριστο, αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι σε ένα ποτήρι από αυτό περιέχονται 7 γρ. ίνες –ακριβώς όπως είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για έναν υγιή οργανισμό. Μπορεί να είναι καλό υποκατάστατο του κρέατος και των εδώδιμων προϊόντων, καθώς τον τελευταίο καιρό αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η δημοτικότητα του προϊόντος.

Αυτές οι ίνες είναι χρήσιμες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα.

Αυτή είναι μια εύκολη και φανταστική συνταγή για το πώς να είναι πλήρες και υγιεινό το φαγητό σας:

Σαλάτα με καρότα, καρύδα, μπανάνα και πορτοκάλι:

Πάρτε 1 καρότο, 1 πορτοκάλι, ½ λιωμένη μπανάνα και 3 κουτάλια της σούπας τριμμένη καρύδα. Τα δύο πρώτα είναι αποφλοιωμένα, καθώς από το πορτοκάλι πρέπει να αφαιρεθεί η φλούδα προσεκτικά, επειδή ερεθίζει το στομάχι. Τα προϊόντα αναμιγνύονται χωρίς περαιτέρω παρέμβαση και η σαλάτα θα πρέπει να είναι το βραδινό σας γεύμα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram