Χάσε κιλά χωρίς άσκηση! Αυτός είναι ο τρόπος!

Είναι αποτελεσματικός

Χάσε κιλά χωρίς άσκηση! Αυτός είναι ο τρόπος!

Κερδίστε τη μάχη με την ζυγαριά, χωρίς στερήσεις και άσκηση!

Η λειτουργική εκπαιδευτική απεικόνιση μια μέθοδος καθοδήγησης που διδάσκει πώς να επικεντρωθεί κανείς στην επίτευξη του στόχου για απώλεια βάρους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Ξεγελάστε" τον εαυτό σας για να μην πεινάτε κατά την διάρκεια της δίαιτας!

Συγκεκριμένα, το FIT χρησιμοποιεί πολυαισθητηριακές εικόνες για να διερευνήσει τις επιθυμητές αλλαγές διδάσκοντας τους πελάτες πώς να καταφέρουν να πετύχουν μόνοι τους την εικόνα αυτή.

Στην μελέτη, και οι 141 συμμετέχοντες είχαν δείκτη μάζας σώματος τουλάχιστον 25 – καθιστώντας τους υπέρβαρους.

Ενώ οι 55 δοκίμασαν δύο συνεδρίες με συνεντεύξεις σχετικά με τα κίνητρα και την κινητοποίησή τους, οι υπόλοιποι 59 υποβλήθηκαν σε δύο συνεδρίες λειτουργικής απεικόνισης.

Δείτε ακόμη: DIY scrub που θα σε απαλλάξει από τις ραγάδες!

Συγκριτικά, η πρώτη θεραπεία επικεντρώνεται στην υποστήριξη από συμβούλους που στοχεύει στην ανάπτυξη, την υπογράμμιση και την σπουδαιότητα ή το κίνητρο για αλλαγή, μαζί με τους λόγους που επιδιώκουν την απώλεια βάρους.

Και οι δύο ομάδες έκαναν συνεδρίες για τρεις μήνες και στη συνέχεια μία φορά τον μήνα για ένα τρίμηνο.

Με την συμμετοχή τους σε θεραπεία που τους έκανε να φανταστούν και να απεικονίσουν τις αλλαγές που σχεδίαζαν να κάνουν, οι συμμετέχοντας έχασαν πέντε φορές το βάρος εκείνων που δεν το έκαναν.

Δείτε ακόμη: Το τέλειο scrub για την κυτταρίτιδα που κάνει θαύματα

Μετά από 6 μήνες, όσοι χρησιμοποίησαν την παρέμβαση FIT έχασαν κατά μέσο όρο 4,11 κιλά σε σύγκριση με μια μέση απώλεια βάρους 0,74 κιλών όσων δεν την δοκίμασαν.

Ενδιαφέρον επίσης, αποτελεί το γεγονός πως η ομάδα που έκαναν FIT, έξι μήνες μετά, συνέχισε να χάνει βάρος, χάνοντας κατά μέσο όρο 6,44 κιλά σε σύγκριση με τα 0,67 κιλά στην άλλη ομάδα.