Μια επαγγελματίας μπαλαρίνα μας αποκαλύπτει το μυστικό που την διατηρεί σε φόρμα!

Το δικό της διατροφικό παράθυρο!

Μια επαγγελματίας μπαλαρίνα μας αποκαλύπτει το μυστικό που την διατηρεί σε φόρμα!

Έχετε αναρωτηθεί πως οι μπαλαρίνες διατηρούν αυτό το άψογο σώμα;

Δεν είναι μόνο οι δύσκολες ασκήσεις που ακολουθούν στο μπαλέτο αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και η διατροφή τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η personal trainer όλων των διασήμων μας αποκαλύπτει το μυστικό του αδυνατίσματος!

21χρονη Sassy (Saskia) Gregson-Williams επαγγελματίας μπαλαρίνα μας αποκαλύπτει την διατροφή που ακολουθεί και την κρατάει σε φόρμα.

Το πρώτο πράγμα το πρωί είναι να πίνει ζεστό νερό με λεμόνι με στόχο να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό της ενώ στις 12 ακολουθεί ένα πράσινο smoothie μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής της.

Δείτε ακόμη: Άλλαξε αυτή την καθημερινή συνήθεια και χάσε 15 κιλά μέσα σε ένα μήνα!

«Δεν τρώω πριν τις 11 το πρωί τις περισσότερες μέρες, αυτή η αρχή είναι η ίδια με την διαλείπουσα νηστεία.Το να έχω μικρότερο διατροφικό παράθυρο έχει αποδειχτεί ευεργετικό για τις λαχτάρες μου, την πέψη και την ενέργειά μου», αναφέρει σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε ακόμη: Έξυπνοι τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος ενώ γυμνάζεσαι!

Το αγαπημένο της υγιεινό ρόφημα είναι ένα παγωμένο πράσινο smoothie ενώ έχει πάντα στην κουζίνα της είναι υγρά αμινοξέα. Είναι ιδιαίτερα νόστιμα στο σοτάρισμα και στις σαλάτες και τα χρησιμοποιεί για τα κάνει αυτά που περίσσεψαν πιο γευστικά.

Δείτε ακόμη: Με αυτό το ρόφημα μπορείς να καις καθημερινά θερμίδες! Δεν σας πάει ο νους!

Για γλυκό θα φάει vegan μπισκότα και παγωτό. Πριν πέσει για ύπνο συνήθως πίνει τσάι rooibos αλλά αν πεινάει θα φάει ένα μπολ με βρώμη ή βούτυρο αμυγδάλου με μπανάνα.