Φυλακές Κορυδαλλού: Άγριο ξύλο με μαστίγωμα! Στο νοσοκομείο κρατούμενοι!

Νέο κρούσμα βίας!

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγριο ξύλο με μαστίγωμα! Στο νοσοκομείο κρατούμενοι!

Νέα κρούσματα βία στις φυλακές Κορυδαλλού είχαμε και πάλι αφού στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν κρατούμενοι που τους μαστίγωσαν βάναυσα!

Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί. Διαβάστε παρακάτω...

Όλα άρχισαν όταν ομάδα κρατουμένων έβαλε στο στόχαστρό της δύο νεαρούς, στη Δ' πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι άρχισαν να χτυπούν με αυτοσχέδια μαστίγια που είχαν δημιουργήσει από καλώδια έναν 33χρονο Έλληνα που είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες, και έναν 27χρονο Αλβανό που βρίσκεται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών. Θυμηθείτε ακόμα: Ποιος ήταν ο δραπέτης των φυλακών των Τρικάλων που σκοτώθηκε σε αιματηρή ληστεία στο αεροδρόμιο των Τιράνων!

Θύματα άγριου περιστατικού έπεσαν ένας 33χρονος Έλληνας κι ένας 27χρονος Αλβανός – Ομάδα κρατουμένων άρχισε να τους χτυπά με μαστίγια από καλώδια

Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του μαστιγώματος. Όμως το περιστατικό έρχεται σε συνέχεια βίαιων κρουσμάτων στη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.

Κωνσταντίνος Δαναός: Το πραγματικό όνομα και η κρυφή ζωή του δραπέτη τραγουδιστή...

Ποιος είναι ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός! Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες και το πρόσωπό του....

Όταν ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης πέρασε την πύλη των φυλακών της Αλικαρνασσού στην Ρόδο, καταδικασμένος σε έξι χρόνια φυλακή για απάτες κατ' εξακολούθηση, ένα πράγμα είχε στο μυαλό του.

Πώς να φύγει από εκεί και να ξορκίσει το παρελθόν του, υιοθετώντας μια νέα ζωή, που δεν θα είχε σχέση με τον πρότερο βίο του.

Αυτόν στον οποίο που υποδυόταν τον γιο γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για να αποσπά από τα θύματά του μεγάλα χρηματικά ποσά και να περνάει ζωή χαρισάμενη στα μέσα της δεκαετίας του '90.


Ισχυριζόταν μάλιστα ότι ήταν συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής, έχοντας από τότε μέσα του το μικρόβιο του celebrity, το οποίο τον έτρωγε.

*Από τον Διονύση Θανάσουλα

Η σύλληψη και η καταδίκη του σε έξι χρόνια φυλάκιση, ήταν τελικά η αρχή μιας μνημειώδους trash καριέρας στην ελληνική showbiz, έστω και αν ο ρόλος του Κωνσταντίνου Γιαλούρη - που έγινε Δαναός - ήταν αυτός ενός κακού κομπάρσου!

Ο δραπέτης Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δαναός
Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην γυρίσει πίσω μετά από μια άδεια που έλαβε, έχοντας δείξει καλή διαγωγή στο σωφρονιστικό ίδρυμα που τον «έπνιγε».