Πένθος! Πέθανε κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης!

Θλίψη!

Πένθος! Πέθανε κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης!

Από τη ζωή έφυγε γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης και σε πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος της μουσικής σκηνής.

Ήταν κορυφαίος μουσικός της χρυσής εποχής του ελληνικού πενταγράμμου. Διαβάστε παρακάτω...

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο μεγάλος σολίστ του κλαρίνου και της κιθάρας Δημήτρης Τζάρας. Από τους τελευταίους κορυφαίους μουσικούς της χρυσής εποχής του ελληνικού πενταγράμμου.

Η κηδεία του Δημήτρη Τζάρα θα γίνει αύριο Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 12:00, από τον Ιερό Ναό του Αγ. Βασιλείου στην Πρέβεζα.

Πένθος! Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή.

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ο συνταξιούχος Βολιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Παναγιώτου. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γ.Α. Παναγιώτου γεννήθηκε το 1943 στην Τσαγκαράδα. Σπούδασε Φιλολογία, Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακά: Κοινωνιογλωσσολογία, Βιβλιονομία.

Δημοσιογράφος (συντάκτης ύλης και από το 1974 κοινοβουλευτικός συντάκτης), αρχειοθέτης στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, συντάκτης της βιβλιογραφίας, της θεατρολογίας και των πολιτικών ημερολογίων στην ετήσια έκδοση Χρονικό (1974-1991). Διαβάστε και για τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού

Από το 1976 έως το 1987 εξέδιδε το δελτίο Κοινοβουλευτικά Χρονικά και είναι συντονιστής στο κέντρο τεκμηρίωσης «Ελληνικό Αρχείο». Είναι ο πρώτος έλληνας που καταγράφει δημοσιεύματα εφημερίδων και τεκμηριωτικά παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου. Συνεργάτης σε εφημερίδες και περιοδικά, δημοσιεύοντας εκατοντάδες μελέτες και κριτικές για θέματα ιστορίας, λογοτεχνίας, θεάτρου και κινηματογράφου.

undefined