Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις με τον ιατροδικαστή για την αστροφυσικό!

Τι δείχνουν οι έρευνες στο σημείο;

Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις με τον ιατροδικαστή για την αστροφυσικό!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον ιατροδικαστή για την αστροφυσικό, που «χάθηκε» τόσο άδικα στην Ικαρία! Τι έχει συμβεί;

Στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης ομάδα διασωστών που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε τη σορό της σε απόκρημνη χαράδρα, με κομμάτια βράχων που είχαν αποκολληθεί και πέσει να την έχουν καλύψει. Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από τα ανοιχτόχρωμα αθλητικά ρούχα που φορούσε, τα οποία αναγνώρισε ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της.

Πώς έχασε τη ζωή της η 34χρονη


Ο θάνατός της, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται να ήταν ακαριαίος.
Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως της αστυνομίας είναι πως η άτυχη γυναίκα έπεσε κατά τη διάρκεια της ελεύθερης καταρρίχησης. Ωστόσο προκαλεί εντύπωση γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο ήταν ακατάλληλο για ελεύθερη αναρρίχηση ή καταρρίχηση (χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό). Αν και στο σημείο αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες με εμπειρία σε τέτοια ατυχήματα, προκειμένου να εξακριβώσουν τι πραγματικά συνέβη στην άτυχη Νάταλι Κρίστοφερ, οι Αρχές εκτιμούν πως η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και κατέληξε στο κενό. Μάλιστα ο βράχος από τον οποίο φαίνεται να προσπάθησε να κρατηθεί όταν έχασε την ισορροπία της αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα η 34χρονη να πέσει στο κενό και μεγάλα κομμάτια του βράχου να τη χτυπήσουν στο πρόσωπο.


Απομακρύνονται τα σενάρια της αυτοκτονίας και της εγκληματικής ενέργειας


Την ίδια ώρα τα σενάρια της αυτοκτονίας και της εγκληματικής ενέργειας απομακρύνονται όλο και περισσότερο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι οι Αρχές να καταλήξουν στα τελικά συμπεράσματα. Το σημείο της πτώσης της Βρετανίδας είναι αποκλεισμένος, ενώ η σορός παραμένει αμετακίνητη στο σημείο που βρέθηκε χθες μέχρι τώρα, προκειμένου να διενεργηθεί λεπτομερής αυτοψία από τον ιατροδικαστή. Ιατροδικαστής κατάφερε να φθάσει στο νησί μόλις πριν από λίγο. Στο σημείο μετέβη και διενεργεί αυτή την ώρα την αυτοψία και την πρώτη εξέταση ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, ο οποίος έφθασε σήμερα το πρωί στην Ικαρία με ελικόπτερο

Ικαρία: "Σπάραξε" ο σύντροφος της αστροφυσικού! «Να πεις σε όλους...»!

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να φωτογραφήσουν και να βιντεοσκοπήσουν τον χώρο εντοπισμού της 35χρονης αστροφυσικού, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ακόμη και drone για την βιντεοσκόπηση της απόκρημνης χαράδρας προκειμένου να καταγραφεί όλη η πορεία της μοιραίας πτώσης και τα σημεία αποκόλλησης βράχων ή ιχνών αίματος της άτυχης 35χρονης σε αυτή την θανατηφόρα πορεία. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής θα ολοκληρώσουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν σε απόλυτο βαθμό το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια στιγμή η πιθανότητα της αυτοκτονίας έχει σχεδόν αποκλειστεί, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα της 34χρονης ή κάποια στοιχεία που να οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Η ανάρτηση της ομάδας των εθελοντών στην Ικαρία


Η ομάδα των εθελοντών που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι, πόσταραν στο facebook τους «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ικαρίας» δελτίο τύπου όπου περιγράφουν αναλυτικά τις έρευνες που έγιναν επί δύο ημέρες αλλά και το πώς βρήκαν νεκρή την άτυχη αστροφυσικό.

«Εντοπίστηκε εχθές (7/8/19) το απόγευμα νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία, η άτυχη Νάταλι Χρίστοφερ μετά από έρευνες που πραγματοποιούνταν για εντοπισμό της.


Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ διασώστες και πυροσβέστες που συνέβαλαν αποφασιστικά στις έρευνες.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης είναι δύσβατο όπως και φαίνεται από τις φωτογραφίες , σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα!!

Στην άτυχη γυναίκα βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο με σπασμένη την οθόνη επάνω της και φορούσε από μέσα μαγιό, αυτό δείχνει ότι είχε σκοπό να πάει μετά την πεζοπορία/τρέξιμο για κολύμπι όπως άλλωστε και συνηθίζετε από αθλητές τριάθλου».

iefimerida.gr

Ναταλί Κρίστοφερ - Σούζαν Ίτον: Οι δυο θάνατοι σε ελληνικά νησιά που συγκλόνισαν το πανελλήνιο!

Η Νάταλι Κρίστοφερ και η Σούζαν Ίτον ήταν δυο γυναίκες που επισκέφθηκαν τα ελληνικά νησιά, ωστόσο οι τραγικοί και ξαφνικοί θάνατοι τους συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Η Νάταλι, η αστροφυσικός άφησε την τελευταία της πνοή στην Ικαρία, έπειτα από περπάτημα που είχε πάει στο νησί. Λίγες ώρες μετά τον συναγερμός για την εξαφάνιση της, βρέθηκε νεκρή.

Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία με τον Κύπριο σύντροφό της, βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ.

Τη σορό της εντόπισε σε χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος εθελοντής» πυροσβέστης που βοηθούσε στις εκταταμένες έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν στη διαδικασία ανάσυρσης της σορού. Η σορός βρέθηκε σε μεγάλο βάθος, η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της, ενώ φαίνεται ότι την έχει καταπλακώσει και μεγάλος βράχος που αποκολλήθηκε κατά την πτώση της.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η αστροφυσικός έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό της.

Η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος».

Είχαν προηγηθεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 34χρονης, ενώ φαίνεται ότι αξιοποιήθηκαν όλες οι πληροφορίες που τους παρασχέθηκαν μέσω της τεχνολογίας. Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Η υπόθεση της Σούζαν Ίτον

Συναγερμός είχε σημάνει και στην Κρήτη για την Αμερικανίδα βιολόγο. Λίγα 24ωρα μετά την έκκληση, βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στα Χανιά. Η διαφορά των δυο επιστημόνων, είναι πως η Σούζαν Ίτον δολοφονήθηκε από 27χρονος παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών.

Αυτός είναι ο δράστης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο δράστης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη, ο οποίος διατηρούσε και κανάλι στο youtube!

Ο 27χρονος Χανιώτης Γ.Π. είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Η ομολογία του εγκλήματος από τον νεαρό Κρητικό, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, έδωσε το έναυσμα για ν' αρχίσει να ξετυλίγεται το «νήμα» της συγκλονιστικής υπόθεσης, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Σοκ! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Αυτός είναι ο δράστης που δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο! (Βίντεο)

Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την... αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά. Θρίλερ με την Αμερικανίδα βιολόγο: Οι δυο καταθέσεις βόμβα!

Γέννημα-«θρέμμα» της περιοχής του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο Γ.Π. είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία. Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις... κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως γνήσιος φυσιοδίφης, τις... μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: «Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε» αποκάλυψε ο 27χρονος!

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον 27χρονο δράστη της δολοφονίας Γιάννη Παρασκάκη η άτυχη γυναίκα πάλεψε για τη ζωή του, ωστόσο εκείνος τη βασάνισε μέχρι θανάτου. «Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές» είπε μεταξύ άλλων ο 27χρονος στην απολογία του. «Μετάνιωσα, δεν ήξερα τι έκανα» είπε ακόμη μέσω του δικηγόρου του.

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…».

Υπέπεσε σε αντιφάσεις o δράστης

Ο 27χρονος δολοφόνος της Σούζαν Ιτον, σύμφωνα με την Real News, δήλωσε άγνοια στους ανακριτές για την εξαφάνιση της Αμερικανίδας Βιολόγου, αλλά στη συνέχεια υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις με τις κινήσεις του και την παρουσία του σε επίμαχα σημεία, όπως στο πολεμικό καταφύγιο στο Κολυμπάρι, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί την ενοχή του. «Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παρασκάκης.

«Ήταν ζωντανή και πάλευε»

Μετά τον εγκλωβισμό της 60χρονης στους τροχούς του δράστη, ο 27χρονος αποφάσισε να τη μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να συνεχίσει την αποτρόπαιη δράση του. «Θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού οδήγησε περίπου δέκα χιλιόμετρα έφτασε στο παλιό γερμανικό καταφύγιο. Εκεί πάρκαρε το όχημά του δίπλα από την τρύπα που γνώριζε πολύ καλά από παλαιότερη εξερεύνηση ότι υπήρχε εκεί και έβγαλε από το πορτμπαγκάζ την αιμόφυρτη γυναίκα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα συγκέντρωσε όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη και να σώσει τη ζωή της.

«Τη βίασα τρεις φορές»

Μάταια όμως καθώς εκείνος ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σεξουαλικές ορέξεις. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ο,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω γύρω» παραδέχεται ο Παρασκάκης σοκάροντας με την περιγραφή του. Τέσσερις ημέρες μετά οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της Σούζαν Ιτον ενώ η σήμανση εντόπισε και φωτογράφισε τα βασικά πειστήρια της δολοφονίας που παρουσιάζει η RealNews. Το κάλυμμα της ομπρέλας μέσα στη σπηλιά, την παλέτα με την οποία έκλεισε το φρεάτιο και τα ίχνη από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.