Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 35χρονος αγνοούμενος στο Ηράκλειο

Ραγδαίες εξελίξεις!

Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 35χρονος αγνοούμενος στο Ηράκλειο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 35χρονος αγνοούμενος στο Ηράκλειο! Δυσάρεστες εξελίξεις στην τραγωδία...

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άντρα, ο οποίος χάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών, στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου κολυμπούσε μαζί με την σύζυγό του, με την οποία είχαν πάει για διακοπές στο νησί.

Όλυμπος: Τραγικό φινάλε για το ορειβάτη που αγνοούνταν!

Η σύζυγος του 35χρονου είχε καταφέρει να βγει από τη θάλασσα, όπου επικρατούσε ισχυρός κυματισμός, λόγω των ισχυρών ανέμων και ειδοποίησε τις αρχές ότι ο σύζυγός της κινδύνευε να πνιγεί.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός, ανατολικότερα του σημείου που εξαφανίστηκε, όταν έπεσε στη θάλασσα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν χθες αργά το απόγευμα, με τη συμμετοχή πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος, ομάδας της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και ιδιωτών.

Τη νύχτα, όταν έπεσε το σκοτάδι, οι έρευνες σταμάτησαν και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας για να ολοκληρωθούν λίγη ώρα αργότερα, με τον χειρότερο τρόπο.

Θρίλερ στη Λήμνο: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.
Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Εικόνες σοκ! Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο!


Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου