Ανείπωτος θρήνος! Πέθανε σε τροχαίο ο Αυγερινός Αντωνόπουλος

Ήταν μόλις 30 ετών

Ανείπωτος θρήνος! Πέθανε σε τροχαίο ο Αυγερινός Αντωνόπουλος

Ανείπωτος θρήνος για τον 30χρονο Αυγερινό Αντωνόπουλο που πέθανε σε τροχαίο. Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τι λένε οι πληροφορίες για τον χαμό του;

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στα Τριπόταμα με τον 30χρονο Αυγερινό Αντωνόπουλο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο. Το δυστύχημα, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 χθες βράδυ, 2 χιλιόμετρα από Τριπόταμα προς Σειρές. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τα δύο οχήματα να μετατρέπονται σε άμορφες μάζες.

Τραγικό γεγονός, ότι το δυστύχημα έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του 30χρονου και οι επιβάτες του άλλου οχήματος και τραυματίες (και οι δύο 21χρονοι) ήταν πρώτα του ξαδέρφια. Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ΑΤ Κλειτορίας, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Η θλίψη ήταν μεγάλη όμως και για έναν ακόμα χαμό που είχαμε. Ο επιχειρηματίας Ίωνας Στρούμσας πέθανε αφήνοντας μεγάλο κενό. Δείτε εδώ τις πληροφορίες που σπαράζουν.

Αυγερινός Αντωνόπουλος πέθανε

Εκτός από τον Αυγερινό Αντωνόπουλο όμως θρήνος ήρθε και με την είδηση ότι πέθανε γνωστή τραγουδίστρια

Έφυγε από την ζωή αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της soul, funk και R&B, η οποία ήταν και βραβευμένη με Grammy. Με την είδηση του θανάτου της, έχει σκορπίσει ασύλληπτο πένθος, αφού ήταν μόλις 66 ετών.

Ο λόγος για την Μπέτι Ράιτ, η οποία πέθανε στο σπίτι της, στο Μαϊάμι την Κυριακή, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Στιβ Γκρίνμπεργκ της S-Curve Records δήλωσε στους New York Times ότι η τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με καρκίνο το φθινόπωρο.

Μπέτι Ράιτ πέθανε

Ποια ήταν η Μπέτι Ράιτ;

Η Μπέτι Ράιτ γεννήθηκε στο Μαϊάμι και μεγάλωσε τραγουδώντας στο γκόσπελ συγκρότημα της οικογένειάς της Echoes of Joy. Κατά τα εφηβικά της χρόνια, ξεκίνησε καριέρα ως τραγουδίστρια κάνοντας φωνητικά σε άλλους καλλιτέχνες και κυκλοφόρησε το πρώτο της single ως σόλο τραγουδίστρια το 1967.

Συμμετείχε στο άλμπουμ Mama’s Gun του 2000 της Erykah Badu και το 2006 ήταν δασκάλα φωνητικής στο μουσικό ριάλιτι σόου του Diddy, Making the Band.

Το 2016, συνεργάστηκε με τους DJ Khaled, Kendrick Lamar και Big Sean στο τραγούδι «Holy Key».

Το τελευταίο άλμπουμ της ήταν το «Betty Wright: The Movie» του 2011 το οποίο ήταν μια συνεργασία με τους The Roots.

Ο Τζον Λέτζεντ έγραψε στο Twitter ότι η Ράιτ «ήταν πάντα τόσο στοργική και χαρισματική σε νεότερους καλλιτέχνες. Θα μας λείψει».