Έκτακτο - Κρούσμα κορωνοϊού στην ΔΕΗ! Δείτε σε ποια περιοχή της Ελλάδας

Συναγερμός στο συγκεκριμένο μέρος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Κρούσμα κορωνοϊού στην ΔΕΗ! Δείτε σε ποια περιοχή της Ελλάδας

Ένα κρούσμα κορωνοϊού διαπιστώθηκε σε εργαζόμενη στην ΔΕΗ. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό, η διεύθυνση της μονάδας έκανε απολύμανση στον χώρο εργασίας και η αρμόδια επιτροπή που υπάρχει στην μονάδα, προχώρησε σε ιχνηλάτηση όλων των πιθανών επαφών. Ενημερώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονταν, με την οδηγία όποιος πιθανολογείται ότι είχε έρθει σε επαφή να τεθεί σε προσωρινή καραντίνα στο σπίτι του μέχρι να γίνει έλεγχος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ γίνονται εδώ και καιρό τεστ για τον ιό σε περιόδους ανά 15 ημέρες, προγραμματισμένα σε όλο το κρίσιμο προσωπικό.

Επίσης τους χώρους των εργοστασίων και των ορυχείων επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες και ειδική επιτροπή από την Αθήνα για να ελέγξει την τήρηση εφαρμογής των μέτρων.

Η εργαζόμενη είναι μόνιμη κάτοικος Τρίπολη και πρόκειται για την ΑΗΣ Β' Μεγαλόπολης. Διαβάστε εδώ και σε ποια περιοχή εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε σούπερ μάρκετ Lidl και παρ'όλα αυτά το άνοιξαν κανονικά!

Πηγή: Καφενείο Μεγαλόπολης

ΔΕΗ -έκτακτο: Προσοχή! Τι θα συμβεί 1 Νοεμβρίου

Με ένα έκτακτο ανακοινωθέν η ΔΕΗ ενημέρωσε τον κόσμο πως από 1 Νοεμβρίου ξεκινά η εφαρμογή του Νυχτερινού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ για τη χειμερινή περίοδο 2020-2021

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες-καταναλωτές που κάνουν χρήση του οικιακού νυχτερινού τιμολογίου Γ1Ν, myHome Online και myHome Enter, με τμηματικό ωράριο, ότι θα αρχίσει να ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2020 έως και την 30η Απριλίου 2021.

Συγκεκριμένα, το ωράριο χειμερινής περιόδου είναι:

15:00-17:00 και 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών, 15:30-17:30 και 02:00-08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών), στα αρμόδια καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr και του ΔΕΔΔΗΕ -> www.deddie.gr.

Το Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο (με Χρονοχρέωση) Γ1Ν είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με διαφορετικές τιμές, την τιμή του Οικιακού Τιμολογίου Γ1 στις ώρες χρέωσης -Ημέρας- και με μειωμένη τιμή -Νύχτας- στις ώρες μειωμένης χρέωσης.

Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ, ενώ παράλληλα διαβάστε για τις νέες προσλήψεις που ετοιμάζεται να κάνει η ΔΕΗ.

ΔΕΗ νυχτερινό τιμολόγιο

Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του δικτύου διανομής δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση, απαιτείται:

Να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υποβάλετε σχετική αίτηση.

Επίσης, πληρώνετε 34 ευρώ πλέον ΦΠΑ, που αποτελεί τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ. Να επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υπογράψετε νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομά σας.