Σούπερ είδηση για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Συνεργασία "βόμβα" για την αλυσίδα

Βγήκε η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούπερ είδηση για τα ΑΒ Βασιλόπουλος - Συνεργασία

Μια σούπερ είδηση «έσκασε» για την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ, Αβ Βασιλόπουλος. Η συνεργασία που έκαναν είναι "βόμβα" και θα διευκολύνει πολλούς καταναλωτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την συνεργασία των Αβ Βασιλόπουλος

Η ανάγκη για γρήγορη και με ασφάλεια παραλαβή όσων έχουμε καθημερινά ανάγκη γίνεται ξανά μεγαλύτερη λόγω των νέων περιορισμών στις μετακινήσεις. Μπορείτε να έχετε τα ψώνια σας από την ΑΒ Βασιλόπουλος στο σπίτι σας σε δύο μόνo ώρες μέσω του σούπερ app :delivery.gr (https://www.delivery.gr/).

Επανάσταση στα ψώνια

ΑΒ Βασιλόπουλος delivery

Το νέο, ανανεωμένο delivery.gr, η εφαρμογή που έρχεται να αλλάξει τον κόσμο του delivery, εγκαινιάζει μια δυνατή συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Έκτακτη απόφαση. Υπογράφηκε σήμερα και αφορά και τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ψώνια με την μοναδική ποιότητα και την ξεχωριστή ποικιλία της ΑΒ Βασιλόπουλος έρχονται τόσο γρήγορα στο σπίτι μας, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο που ψωνίζουμε στην καθημερινότητά μας.Αυτά συμβαίνουν όταν το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος συναντά το super app delivery.gr

Η νέα super υπηρεσία του delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκίνησε ήδη σε Αττική- Θεσσαλονίκη και σταδιακά επεκτείνεται σε περισσότερα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας τα καλύτερα προϊόντα σε όλο και περισσότερες πόρτες.

Γιατί delivery από την ΑΒ Βασιλόπουλος

-Πάνω από 2.500 κωδικοί, με 25€ ελάχιστη παραγγελία

-Παράδοση μέσα σε 2 ώρες

-Εύκολη περιήγηση και αγοραστική εμπειρία

-Εβδομαδιαίες προσφορές μέσα από το delivery.gr

Επιπλέον, μπορείτε να μαζέψετε πόντους με κάθε παραγγελία και να τους εξαργυρώσετε με δώρα.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι μοναδικό - Απίστευτη κίνηση

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα το δεύτερο lockdown στη χώρα μας, ο ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων προχώρησε σε κάτι πραγματικά μοναδικό και δέχθηκε τα εύσημα όλων.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα ΑΒ Βασιλόπουλος, με τους καταναλωτές άπαντες να «βουρκώνουν» με την τελευταία κίνηση της εταιρείας, που έδειξε σε όλο το μεγαλείο την κοινωνική της ευαισθητοποίηση.

Αυτή είναι η απίστευτη κίνηση που έκανε ο ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν το lockdown

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, στα κεντρικά γραφεία, αλλά και τις αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος τοποθετήθηκαν «καλάθια συγκέντρωσης τροφίμων» και η ανταπόκριση φίλων, πελατών και εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή. Δείτε εδώ και ένα έκτακτο ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΑΒ Βασιλόπουλος lockdown

Στο διάστημα αυτό των δύο εβδομάδων, η δράση της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέδειξε τη σημασία του «Μαζί», αυτό που καταφέρνουν οι άνθρωποι όταν ενώνονται, όταν γίνονται «ένα» για καλό σκοπό. Όταν νοιάζονται και μοιράζονται όλα όσα έχουν αξία. Όταν μέσα από μια πράξη φροντίδας, κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: athensmagazine.gr