ΕΥΔΑΠ - Έκτακτο: Σε ποιες περιοχές κόβεται το νερό;

Σας αφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΕΥΔΑΠ - Έκτακτο: Σε ποιες περιοχές κόβεται το νερό;

Μόλις πριν από μερικές ώρες, η ΕΥΔΑΠ έκανε μία νέα έκτακτη προειδοποίηση, η οποία αφορά τις περιοχές στις οποίες σήμερα θα κοπεί προσωρινά το νερό. Δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς πιθανώς να πρόκειται για ένα θέμα που σας αφορά.

Αυτές είναι οι περιοχές στις οποίες κόβεται το νερό σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ διακοπή νερού

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη για την διακοπή του νερού εδώ.

Μη χάσετε και την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα 24/11. Δείτε την εδώ.

Πέρα από την ΕΥΔΑΠ, ένα έκτακτο ανακοινωθέν έκανε και η ΔΕΗ

Πριν από μερικές μέρες, η ΔΕΗ εξέδωσε ένα έκτακτο ανακοινωθέν το οποίο αφορά όλους τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, με μία σειρά από μέτρα που πρόκειται να ληφθούν θα καταφέρετε να μειώσετε τον λογαριασμό στο ρεύμα σας.

Αυτό είναι το έκτακτο ανακοινωθέν από τη ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ δεν θα μετακυλίσει το κόστος. Το αντιμετωπίζουμε ως μέτρο COVID και αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση επιλέγουμε να απορροφήσουμε το κόστος», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της επιχείρησης, σε ερώτηση αναφορικά με το «πακέτο» μέτρων για τις ΑΠΕ που ανακοινώθηκε χθες.

Στα μέτρα περιλαμβάνεται η επιβολή έκτακτης εισφοράς ύψους 110 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς ρεύματος από ΑΠΕ και ισόποση επιβάρυνση των προμηθευτών ενέργειας με την επιβολή έκτακτου τέλους (ΔΕΗ και ανταγωνιστές που δραστηριοποιούνται στην αγορά).

ΔΕΗ ανακοίνωση ρεύμα

Από τη ΔΕΗ διευκρινίζεται - μέσω του ΑΠΕ - ότι η επιβάρυνση αυτή δεν θα μετακυλιστεί στους καταναλωτές. Οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ, εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας διαμορφώνουν ελεύθερα την εμπορική τους πολιτική, όμως είναι προφανές ότι λαμβάνεται υπόψη η πολιτική της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Στάσση τάχθηκε υπέρ της ένταξης των ΑΠΕ στην αγορά σημειώνοντας ότι πλέον οι ανανεώσιμες πηγές είναι απολύτως ανταγωνιστικές. Δείτε εδώ σε ποιους επιστρέφει λεφτά η ΔΕΗ!

Έκτακτο παράρτημα από τη ΔΕΗ

Πριν από μερικές μέρες, η ΔΕΗ εξέδωσε ένα νέο έκτακτο παράρτημα το οποίο αφορά τις νέες θέσεις εργασίας που προκύπτουν, μετά τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι οχτώ (28) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΘΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στην Ρόδου του δημου Ρόδο, Νομού Δωδεκάνησου.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 21.11.2020 έως 30.11.2020

Επιπλέον, η ΔΕΗ προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι εφτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στην Ρόδο. Νομού Δωδεκανήσου.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 21.11.2020 έως 30.11.2020.

Πηγή: protothema.gr