Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Άλκη

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Άλκη

Σήμερα (2/2) στις 12 το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του αναμένεται να κηδευτεί ο 19χρονος Άλκης, ο άνδρας που έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς, η αδερφή, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι τον 19χρονο Άλκη που έχασε τη ζωή του από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και δύο φίλοι του στην περιοχή της Χαριλάου.

Πού θα γίνει η κηδεία του 19χρονου

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Η άγρια δολοφονία του 19χρονου έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει οργή για τους αδίστακτους δράστες που αναίτια επιτέθηκαν με μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα στην παρέα των παιδιών.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος. Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί προσαγωγές υπόπτων.

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, τόπο καταγωγής της οικογένειάς του. Ο πατέρας του είναι αξιωματικός του Στρατού Ξηράς που πρόσφατα αποστρατεύτηκε. Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.