Τραγωδία Πάτρα: «Ποτέ η Ρούλα δεν έχει...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

Αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία Πάτρα: «Ποτέ η Ρούλα δεν έχει...» - Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας βγαίνουν συνεχώς στο φως όπως και στοιχεία για την οικογένεια, τη μητέρα και τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και με τον σύζυγό της.

Μπορεί το ζευγάρι να μιλά κυρίως μέσα από τον δικηγόρο τους, ωστόσο μερικές φορές επεμβαίνουν με κάποια μηνύματα προκειμένου να δώσουν απαντήσεις ή να διαψεύσουν ορισμένα πράγματα τα οποία λέγονται.

Μάλιστα, ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, έστειλε μήνυμα στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», από την οποία ζήτησε να μεταφέρει τη διάψευση των όσων είπε μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής 25/3.

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Super Κατερίνα

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περι κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας και ανέφερε ότι συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης όπως αποκαλύφθηκε σήμερα 28/3 στην εκπομπή.

«Η Τζωρτζίνα μιλάει μέσα από τον τάφο της» - Τα πρώτα λόγια της Νικολούλη on air

Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν άκρως ικανοποιητικά για την 25/6 εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ» καθώς όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά λόγω της ημέρας. Στην συνέχεια ωστόσο, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μεγάλη μέρα η σημερινή φίλοι μου. Παραμένει αγνοούμενος ο Βρετανός τουρίστας. Τ

ο θρίλερ της Πάτρας εξακολουθεί να απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Η κοινωνία θα έλεγα πως το απαιτεί, χωρίς αυτό να παρερμηνευτεί. Το Τούνελ έχει συνεχίσει την έρευνά του και θα έλεγα ότι έχει μπει και βαθιά, αθόρυβα και προσεκτικά».